Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nagyon köszönöm srácok, Csabi, subi, jones, kicsip

sajnos 3d teszt mostanában nem lesz, nincs semmi értelmes vgam ami alkalmas benchelésre a 1080Ti-okat már eladtam egy ideje és nincs most költségvetés újat venni. pedig egy ln2 ready kártya érdekelne. mondjuk egy Galax

a nagyobb tápnak nem igazán éreztem előnyét, mivel 1.50vcore-nál többnél már bőven pluszba fűti a procit XTU alatt és ott sem vett ki a konnektorból 500W-nál többet a rendszer fogyasztásmérő szerint.
a legutóbbi teszt óta felraktam a vrm bordát is, hátha segit, de igazából ez a -80/-90 fok körüli cpu pot elég ideális, semmi jegesedés nincs, a vrm sem igazán hül át, szóval a heaterre sincs szükség sőt kipróbáltam és az kifejezetten átmelegiti a lapot amire szerintem semmi szükség.
a cpu sajnos tényleg nagyon elmarad a hwboton top10es eredményekben használt i9-ekhez képest, de ettől függetlenül nagyon élvezetes és kezes a platform, könnyebb bencselni mint a kaby-X-el a lapot. és Skylake-Xnél végre nincs a CL12-es slow boot bug sem. #bdieproblems
szóval megmondom őszintén az utóbbi idők egyik nagy kedvence lett nálam az x299 és a Rampage VI Apex csak ez a fránya i9 binnelés ne kellenne. sajnos magyarországon nem nagyon van piaca ennek a platformnak láthatjátok énis felraktam ezt a procit az apróba, de szerintem nem fog elmenni csak nagyon nyomott áron de fázok is tőle, hogy vegyek egy másik randomot vagy ne, mert kicsit ilyen feelingem van tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Synology NAS
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800x
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- Intel I5-4670
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10900K 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest