- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Tegnap keveredett hozzám...
-
Genji
őstag
Royal Oakba gondolkodnék de arra még gyűjteni kell.
Amúgy kevés óra tetszik igazán annyira stílusra, hogy annyit költsek rá amennyi az ára. Az öltönyóra stílusú órák általában nem jönnek be. Az in-house movementhez is ragaszkodom és 1 millám van a mutatványra szóval az eléggé bekorlátozza a lehetőségeimet.Egy kis FUN, szerintem óriási
(ha voltmár bocs): -
Genji
őstag
válasz
Macyke82
üzenetére
Tokmagasság alatt a tok "vastagságát" értettem. Köszönöm a többieknek is a válaszokat.
Black Bayel szemezek de minden nap ingben vagyok, a 15mm nem fog beférni az ing alá az az érzésem. 13 mm alatt már nem egyszerű találni nekem megfelelőt. Összehasonlításként egy Roli sub nodate 12,3. -
Genji
őstag
Szerintetek mekkora tokmagasság az elfogadható egy inghez?
-
Genji
őstag
Longines master collection beleférhet az árba használtan, igaz 38-as de hozza azt amit szeretnél.

-
Genji
őstag
Sziasztok! Roli és AP beszerzésben tud valaki segíteni? Köszönöm előre is!
-
Genji
őstag
Sziasztok! AP RO beszerzesben tud vki segiteni? Angliaban talaltam 5ert ujat, ha lenne ennyiert inkabb helyben vennem. Sima 41est szeretnek, Feher vs fekete kozott meg vacilalok. Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest