Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4509) g0n21 válasza Macyke82 (#4508) üzenetére


g0n21
senior tag

Nem ezért ment el a Reverso.
Röviden annyi volt a story, hogy '17 májusában volt szervizelve - nem nevezem meg, hogy hol, de nem oda ahova mindig járok -, '18 júniusában került hozzám, és én mindig a fehér oldalával használtam. Aztán egyik nap észrevettem a nyári izzadás közepette, hogy a fekete számlapon az üvegragasztásnál valami megmarta a számlapot. Futás a szervizbe, ahol javították, ingyen újraragasztották az üveget, de a számlapot nem tudták letisztítani. Szar volt az üvegragasztás, és az izzadtságom két hónap alatt kimarta annyira, hogy egy melegebb napon átszivárgott a ragasztáson, és bejutott a számlapra, amin a sós lé megmarta a lakkréteget. Nem szeretném megmondani, hogy mennyivel csökkentette az értékét, de egy tisztes régiswift, klímával 50 ezer kilométerrel kijön a bukta összegéből.
Csalódtam, nem az órában, hanem úgy összességében, és rájöttem, hogy az én életvitelemhez, stílusomhoz, elfoglaltságaimhoz nem passzol a bőrszíjas óra. Szóval egy min. 100m vízálló, koronazáras, fémszíjas óra jön majd helyette.

Találtam viszont olyat, akihez passzol, és együtt tud élni a számlapsérüléssel.
(nem, nem akartam kiküldeni az olaszokhoz felújíttatni, mert akkor az már nem eredeti, és a JLC-hez sem, mert úgy indul, hogy a szerviz+számlapcsere nagyjából 800-1100eur, és nem akartam még több pénzt beletenni).

Ő örül neki, és boldogok.

[ Szerkesztve ]

Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.