Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• npera

addikt

válasz -igu- #21057 üzenetére

Én miután bebringáztam a melóba kiveszem a hátizsákomból a reggeli szendómat (folpackban), valamint az ebédemet (1-literes szendvics zacskóban, a vége csomóra kötve), valamint a reggeli és ebéd utáni almámat.

A helyiek többnyire csak nézik, de az egyik flexiterian (!!!! jáááááááááááá NÉGY4444!!!) gyerek néha élcelődik rajta, hogy mennyire aranyos a kis műanyag zacskók hada, ahogy kirakom a köretet és a húst/halat/csirkét (ami éppen applikálható).

N.B.: a flexiterian az olyan vegán, aki néha vegetariánus vagy még akár húst is eszik. Mindanzonáltal a beképzelt és kioktató és magasról lesajnáló attitűd a sima vegyes táplálkozásúak irányában nem teljesen kizárt.... :C

Elmagyaráztam nekik, hogy ha ételhordóban hoznám, akkor az elmosom meló után. Mivel pocsék módon mosogatok, ezért elk*rok erre egy csomó forróvizet és mosogatószert. De nem lesz jó, így otthon megy a mosogatógépbe, ahol további áram, víz és vegyszer fogy.
    Ezzel ellentétben a rettentő vékony szendózacskó megy a szemétbe, amit elégetnek és lesz belőle áram vagy távfűtés és nagyon penge filterek vannak a kéményrendszerben, tehát nem úgy égetik el mintha gyufával felgyújtanám a zacskót az ajtó előtt a betonon.

Ezen hümmögtek picit, aztán úgy tűnik, hogy átgondolták, mert most már nem csesztetnek vele.

Új hozzászólás Aktív témák