- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
Samott #147243 üzenetére
Úgy. Clarksontól legalább annyit olvastam, mint amennyit néztem az utóbbi 10 évben (sőt, konkrétan Grand Tour esetében több időt ültem vele egy étteremben Máltán
), Hammond természetfilmjei és egyebei is hiánypótlók, May egy szent őrült, tulajdonképpen a BBC aranykorából maradt dinoszauruszok.
Ugyanakkor maga a kreatív érdekes és minőségi tartalomkészítés akkora teret kapott a Youtubeon és bárhol máshol, hogy a klasszikus médiagyártó óriások szép csöndben széteshetnek. Most épp zenével és kommentelve vágott DayZ gameplay videókat nézek, és élvezem. Sosem játszottam vele, a PUBG-n túl nem mentem a kompetitív FPS-ek környékére régóta, de ha lenne félreeső 5-6000 órám rá, tuti beszippantana ez a nyers hiperrealista közeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest