Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
Tig
csendes tag
Eddigi kérdéseim visszavonva. Köszi azoknak, akik dolgoztak esetleg vele. Ellenben:
excelben fölraktam az űrlap eszköztárból 1 db ''kombi panel''-t. VBA makrónól akarok hivatkozni rá, de nem eszi meg. Vki 5let?
ThisWorkbook.Worksheets(1).ComboBox(1)
Ez viszont megy Set listbox1 = ThisWorkbook.Worksheets(1).ListBoxes(2)
hogyan kell hivatkozni a lista panera? Nem az a combobox? -
Tig
csendes tag
Igen, ez engem is érdekelne. Ha beszúrok 1 párbeszéd panelt, akkor annak egy beviteli boxáraa (neve legyen BEV1) hogyan tudok hivatkozni(kiolvasni az oda bevitt adatot pl).Sajnos a BEV1.value nem müxik...

-
Tig
csendes tag
Sziasztok!
excelben írok 1 VBA kódot, hogyan lehet egy másik (nem megnyitott) XLS adott munkalapjának x,y (pl. C12) cellájára hivatkozni (beleírni, olvasni)?
előre is köszi -
Tig
csendes tag
válasz
matekmatika
üzenetére
Tehát mondjuk:
X emberke xls füzete tartalmaz 12 hónapot, minden hónap sheet, soronként mutatja a napokat, oszloponként a szedett, alma, körte, szilva mennyiségét. tehát van egy ''2006 kiss. jános.xls'' (meg még 20 név) és ezekből kellene riportokat készíteni. Pl.almából 2005.01.05-2006.06.07 időintervalluban mennyi almát szedett kiss jános, vagy az összes a névsorban szereplő emberke összesen... Ezt mondjuk 1 ''összesen.xls'' -ben összesítve megadi. De mindenparaméret (időintervallum, gyümölcs) változhat az összesíteni kívánt xls-ben. Nem tudom érthető voltam? -
Tig
csendes tag
válasz
matekmatika
üzenetére
minden X névhez ugyanaz a felépítésű xls munkafüzet tarozik. Ugyanaz az oszlop szám, ill beosztás, de a sorok száma változik attól függóen, ki hány napot dolgozott.
-
Tig
csendes tag
Üdvözletem!
Nem tudom mire is lenne szüxségem... A problem: van 1 db névsor.xls, amely tartalmaz X. db nevet, a nevek száma naponta változhat. Minden névhez tartozik 1 xls amelyen különböző adatok vannak, több sheet-en. Nekem riportokat kellene keszítenem, az X db xls file alapján. Tehát hogyan oldható meg, h megnyitva a ''DARAB.XLS'' táblát, az automatice kibányássza a sharepointból a nevek.xls névsora alapján a a megfelelő XLS fileokat, azok sheetjeiből összesíti mondjuk, hogy ki hány darab almát szedett eddig, s beírja a DARAB.XLS megfelelő cellájába, majd megy a körtére stb..?
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest