Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enikő 39
újonc
Köszönöm!

-
Enikő 39
újonc
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Van egy táblázat, mely hús megrendelést tartalmaz és egy lapra 8 ember megrendelését lehet feltüntetni. Lenne egy névlista, melyet a táblázatban a név melletti cellában szeretnék feltüntetni, de úgy, hogy ne kelljen mindegyiket egyesével beirogatni nyomtatáskor. Ehhez kérnék segítséget, hogy ezt hogyan lehetne megoldani...
Arra gondoltam, hogy egy másik munkalapra felvinném sorban a neveket és valamilyen hivatkozással? vagy nem tudom... 
Van erre valakinek valamilyen ötlete?Köszönöm a segítséget!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra gondoltam, hogy egy másik munkalapra felvinném sorban a neveket és valamilyen hivatkozással? vagy nem tudom... 

Fferi50