Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Egyszerűbben nem tudtam, mert most hirtelen nem találtam olyan képletet, ami 3 eredményt tudna adni. Mátrix függvényekkel egyébként szebben is meg lehetne oldani, de arra most nincs időm.

Az egész alábbit másold be az "A" oszloptól (az üres helyek jelentik elvileg az oszlophatárt), és a C-G-t el kell majd rejtened:10 11 =HA(B1>A1;1;0) =HA(A1=B1;1;0) =HA(D1=1;"Egyenlőek";"") =HA(ÉS(D1=0;C1=0);"Nagyobb";"") =HA(ÉS(D1=0;C1=1);"Kisebb";"") =ÖSSZEFŰZ(E1;F1;G1)
Aham, kiveszi a tabulátort.
Akkor mentsd le a fentit szövegfile-ként és nyisd meg az Excel-lel, majd mondd meg neki, hogy a space határolja az oszlopokat. -
brd
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, de másképpen oldottam meg.

Azért "szeretem" a M$-t, mert mindig kreatív gondolkodásra serkent, hogy a programjai hülyeségét hogyan lehet megkerülni.
A megoldás: "Alt+." (képletek megjelnítése, az értékek helyett), képletek notepad-ba másol, notepad-ból új helyre másol (többet is, egyszerre, szerencsére beillesztésnél rájön, hogy külön cellákba kellene másolni). -
brd
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy hogyan lehet több mező képleteit úgy másolni, hogy ne írja át az Excel a képletekben lévő hivatkozásokat? A képletek már készen vannak, nem én írtam őket, és viszonylag sok van belőlük, tehát, ha nem muszáj, nem egyenként javítgatnám őket. Itt probléma a részletezése.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Xbox Series X|S
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Új távlatok nyíltak meg előttem, a képletgyártás terén. 

Akkor mentsd le a fentit szövegfile-ként és nyisd meg az Excel-lel, majd mondd meg neki, hogy a space határolja az oszlopokat.
Fferi50