Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droid9
csendes tag
Egy isten vagy! Nagyon szépen köszönöm a rám szánt idődet!
Már csak azért bosszankodok, hogy miért okozott ez nekem problémát? Persze, ha valaki előtte megmutatja, hogyan kell csinálni, akkor pofonegyszerűnek látszik, csak ugye, kell hozzá valaki.
Még egyszer köszönöm! Szép hétvégét! -
Droid9
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
"Gondolom, az excel hagyományos lekérdezőjével csináltad (Data -> from web)" Pontosan úgy. Az Excel a 2013-as verzió.
Sajnos a kacifántos részével szembesültem, miután szűkös ismereteimet maximálisan kimerítve, minden általam ismert és fellelt lehetőséget kipróbáltam, értékelhető eredmény nélkül.
A Power Query-nek működnie kell érzésem szerint, a leírásod alapján pedig egyértelműen megoldható. Nagyon hálás vagyok érte!A pofátlanság határát feszegetve, ha szépen megkérlek, le tudnád írni a kacifántos megoldást is? Leginkább azért érdekelne, mert kb. 10 órát öltem bele, hogy megcsináljam, és talán rájövök mit nem tudtam, ill. tanulok belőle. Természetesen, ha időd, energiád engedi.
-
Droid9
csendes tag
Sziasztok!
Következő problémában szeretnék segítséget kérni:
Az MNB honlapján elérhető árfolyamlistát szeretném egy bizonyos formában excelbe (2013) importálni. Olyan formában, hogy az minden megnyitáskor frissüljön automatikusan. Magát a tartalmat be tudom importálni és az frissül is, de a dátum formátuma nem olyan, mint amire szükségem van. Itt ugyanis a hónap szöveges, ami nekem számokban (2016.01.04.) kellene. A cellák formázásánál hiába adom meg, hogy legyen dátum a kívánt módon, nem történik semmi. Továbbá az eredeti dátummal semmilyen további műveletet nem tudok végezni (pl. hozzáadni vagy kivonni tízet, számmá alakítani, stb.), pedig a cél pont ez lenne.
Így leírva nevetségesnek tűnik, de megőrülök, hogy nem tudom megcsinálni.Remélem, van aki kisujjból kirázza ezt és nem kell eret vágnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tenisz topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- IFA 2025: SSD-vel kombinált mini portreplikátor a Sharge-tól
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest