Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
DopeBob
üzenetére
Én ilyet csináltam meloban...a tiéd szvsz annyiban különbözne hogy konkrét nevet kellene megadni meg pár dolgot kivenni és akkor láható hogy pl adott hónapban mennyit dolgozott az illető...(az orak oszlopban a végén automatice összeadja mindig az órákat)
Amúgy lehet hogy ezt a dátumos problémádat is meg lehetne valahogy oldani és az egyszerűbb lenne, de arra sajna nem tudok megoldást
-
válasz
DopeBob
üzenetére
Azért nem értem/tudom, hogy Nálad mi lehet a gond, mert Nálam(Office 2010 x64-et használok), ha beimportálom az adatokat egy megadott táblából, akkor az excel automatikusan ellátja szűrővel, mindenféle beavatkozás nélkül.
Itt a gyári NorthWind adatbázis egyik tábláját importáltam be: [link]Na most ha ebből csinálok egy kimutatást, akkor megint teljesen automatikusan ott a szűrő: [link]
Az adatok külön beimportálását természetesen ki lehet hagyni, és közvetlenül kimutatást készíteni az adott adatbázis, adott táblája alapján, csak ez esetben nem szabad megfeledkezni, hogy a Jelentésszűrő csoportba be kell "húzni"/másolni azt a mezőt, ami alapján szűrni szeretnél [Bekeretezett részek]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50