-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
DopeBob #9229 üzenetére
Én ilyet csináltam meloban...a tiéd szvsz annyiban különbözne hogy konkrét nevet kellene megadni meg pár dolgot kivenni és akkor láható hogy pl adott hónapban mennyit dolgozott az illető...(az orak oszlopban a végén automatice összeadja mindig az órákat)
Amúgy lehet hogy ezt a dátumos problémádat is meg lehetne valahogy oldani és az egyszerűbb lenne, de arra sajna nem tudok megoldást -
válasz
DopeBob #9229 üzenetére
Azért nem értem/tudom, hogy Nálad mi lehet a gond, mert Nálam(Office 2010 x64-et használok), ha beimportálom az adatokat egy megadott táblából, akkor az excel automatikusan ellátja szűrővel, mindenféle beavatkozás nélkül.
Itt a gyári NorthWind adatbázis egyik tábláját importáltam be: [link]Na most ha ebből csinálok egy kimutatást, akkor megint teljesen automatikusan ott a szűrő: [link]
Az adatok külön beimportálását természetesen ki lehet hagyni, és közvetlenül kimutatást készíteni az adott adatbázis, adott táblája alapján, csak ez esetben nem szabad megfeledkezni, hogy a Jelentésszűrő csoportba be kell "húzni"/másolni azt a mezőt, ami alapján szűrni szeretnél [Bekeretezett részek]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest