Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

válasz Fferi50 #50873 üzenetére

Szia!

Autoszűrő ki-bekpcsolása mindig megy, nem szoktam egyessével kiszedni a feltételeket, hanem hotkey-el kilövöm az egész szűrőt és újra bekapcsolom. 2 másodperc, sokkal gyorsabb :)

egyébként sima tartomány, nem szeretem a táblázatos megjelenítést.

Dátum adatok vannak a sorokba, pl 44250,4646412037. (van egy másik, bianco tábla, amibe berakok 4 különböző adatlekérés táblázatát, ami összerendezi, kiválogatja és egy csomó kalkulációt megcsinál és visszaad 1 táblát, amit átrakok adat beillesztéssel az összefoglalóba, így mindig ugyan úgy érkeznek az oszlopok. Fixen így működik évek óta. Nem túl elegáns, de hibátlan).

közben azért nyomozok. Valószínáűleg mégis ott van a gond, h 10 000-nél több uniq adat van az oszlopban és az autoszűrő nem jeleníti meg. Ezt erősíti az is, hogy ha az autoszűrő dátumszűrők funkciójában két dátum között résznél megadom azokat a dátumokat, ami nem jelenik meg a listában, akkor is beszűri, helyesen.

Egéybként meg micsoda it hibát találtam. Nincs tiltva a regedit parancs egyszerű enduserként bejelentkezve :D [link] Bár ez nem oldotta meg a problémát, de próbálkozásnak jó volt. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés