Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
bela85
üzenetére
Szia!
Bocs, nem voltam nap közben. Próbálkoztam, ez lett belőle (elképzelhető, hogy van egyszerűbb, elegánsabb megoldás is, most így estefelé ennyi tellett tőlem). Segédoszlop nélküli megoldás nem tudom, hogy létezhet-e (nekem nem sikerült ilyet alkotnom).
Bármelyik oszlopban számolja az IGEN, LEHET, TALÁN értékeket, a lista értelemszerűen bővíthető. A tömbképlet első fele a Krit.fő.állapot oszlopot vizsgálja, míg a második fele annyi DARABTELI függvénnyel, ahány krit. állapot oszlopod van azt, hogy ezek közül szerepel-e valamelyikben az elfogadható válaszok valamelyike.
A képletet természetesen Ctrl + Shift + Enter -el zárd le (tömbképlet továbbra is).
Utóbb jöttem rá, hogy a képen még használt két mínusz jelre nincs is szükség.
=(SZUM(DARABTELI(H2;$K$2:$K$4))>=1)*(SZUM(DARABTELI(D2;$K$2:$K$4);DARABTELI(E2;$K$2:$K$4);DARABTELI(F2;$K$2:$K$4);DARABTELI(G2;$K$2:$K$4))>=1)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50