- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
bela85 #45808 üzenetére
Szia!
Bocs, nem voltam nap közben. Próbálkoztam, ez lett belőle (elképzelhető, hogy van egyszerűbb, elegánsabb megoldás is, most így estefelé ennyi tellett tőlem). Segédoszlop nélküli megoldás nem tudom, hogy létezhet-e (nekem nem sikerült ilyet alkotnom).
Bármelyik oszlopban számolja az IGEN, LEHET, TALÁN értékeket, a lista értelemszerűen bővíthető. A tömbképlet első fele a Krit.fő.állapot oszlopot vizsgálja, míg a második fele annyi DARABTELI függvénnyel, ahány krit. állapot oszlopod van azt, hogy ezek közül szerepel-e valamelyikben az elfogadható válaszok valamelyike.
A képletet természetesen Ctrl + Shift + Enter -el zárd le (tömbképlet továbbra is).
Utóbb jöttem rá, hogy a képen még használt két mínusz jelre nincs is szükség.
=(SZUM(DARABTELI(H2;$K$2:$K$4))>=1)*(SZUM(DARABTELI(D2;$K$2:$K$4);DARABTELI(E2;$K$2:$K$4);DARABTELI(F2;$K$2:$K$4);DARABTELI(G2;$K$2:$K$4))>=1)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged