Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

föccer nagyúr válasz  föccer

üzenetére föccer

üzenetéreÓ, és nem ez volt a hiba (csodálkoztam is volna, mert azt a 2 cellát fixen felül kell írni minden ciklusban, szóval baj nem lehetett belőle, hogy nem nulláztam őket. Ellenben ilyen eset is régen történik velem...  Az optimalizációs algoritmust én építettem fel, moat, hogy futtatom kell rájönnöm, hogy túlságosan is jól készítettem fel és okosabb mint én... Az optimalizációs algoritmust én építettem fel, moat, hogy futtatom kell rájönnöm, hogy túlságosan is jól készítettem fel és okosabb mint én... Ugyanis bele tettem egy olyan lépést is aminek az alaplépései nem jelennek meg a végeredmény táblázatban, csak a végeredménye és az istenért nem akartam rájönni, hogy mégis miért nem nem azt látom amit. Ugyanis megtörtént, hogy az bementi alapadatok táblázatában el van írva valami és ezt az elírást a hibakereső rész automatikusan felismerte és korrigálta... Ugyanis bele tettem egy olyan lépést is aminek az alaplépései nem jelennek meg a végeredmény táblázatban, csak a végeredménye és az istenért nem akartam rájönni, hogy mégis miért nem nem azt látom amit. Ugyanis megtörtént, hogy az bementi alapadatok táblázatában el van írva valami és ezt az elírást a hibakereső rész automatikusan felismerte és korrigálta... Epic, inkább megyek aludni...  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az optimalizációs algoritmust én építettem fel, moat, hogy futtatom kell rájönnöm, hogy túlságosan is jól készítettem fel és okosabb mint én...
 Az optimalizációs algoritmust én építettem fel, moat, hogy futtatom kell rájönnöm, hogy túlságosan is jól készítettem fel és okosabb mint én... 
 Fferi50
 Fferi50