- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Na de akkor honnan tudod, hogy az ügynökök alapbére hogy alakul hónapról hónapra? Mert ugyebár az előző hónap eladásaiból derül ki, hogy melyik kategóriába esnek a következő hónapban. Szerintem ehhez minden hónapban tudni kell az eladások összértékét. Így két lehetőség marad, vagy csinálsz minden hónapnak külön egy adatlistát, vagy az én módszeremmel egy helyre írod az adatokat, és a hónapot választod.
Azóta amúgy továbbfejlesztettem az egészet. Van már benne makró is, meg egyéb okosság. A körlevél viszont nem nagyon akar összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest