Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Köszi az észrevételeket!
Az átzárójelezés elég buta hiba volt (igazából azt a részt érthetetlen módon nem ellenőriztem le, mondván, hogy az úgyis jó - mert ha nem lenne jó, akkor szólna az Excel
), ezt az eseménykezeléses dolgot viszont nem tudtam. Egyelőre nem működik tökéletesen, de majd futok vele még egy kört, hátha sikerül megreparálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az átzárójelezés elég buta hiba volt (igazából azt a részt érthetetlen módon nem ellenőriztem le, mondván, hogy az úgyis jó - mert ha nem lenne jó, akkor szólna az Excel
), ezt az eseménykezeléses dolgot viszont nem tudtam. Egyelőre nem működik tökéletesen, de majd futok vele még egy kört, hátha sikerül megreparálnom.