Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

válasz KaliJoe #24757 üzenetére

Most nem a kukacoskodás miatt de mi a különbség ha egy ablakon bellül kettéosztod és a jobb oldala mindig ugyan azt mutatja és aközött hogy két külön ablakban nézed ugyanazt és a jobb oldala mindig ugyan az? Illetve ha egy ablakban valahogy mégis kettéosztod és fix a jobb oldala de már nincs szükséged rá akkor ugyan úgy kattingatnod(és amúgy is kattingatnod kell) kell szóval szerintem simán jó megoldás a két ablak.

Én elég sokszor alkalmazom sőt néha 3 ablakot nézek, jobb oldalon kettőt meg bal oldalon egyet. Igaz 1920x1200-as felbontásban és 24-es monitoron nézem ami megkönnyíti azért a munkát ;) és a +120pixel plusz az baromi sokat tud számítani, igaz filmnézésnél meg hátrány mert a 16:9-nél is van fekete sáv nem csak a 2.39:1-nél :(((

Nem tartom kizártnak hogy van valamilyen elvetemült megoldás rá de, hogy őszinte legyek még ötlet szintjén sem merült fel bennem, sosem. Kézenfekvő volt hogy két ablakot használok. Az mondjuk már nekem is eszembe jutott hogy milyen jó lenne egy Tab-os megoldás az excel-ben kvázi úgy mint a böngészőkben...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés