- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
KaliJoe #24757 üzenetére
Most nem a kukacoskodás miatt de mi a különbség ha egy ablakon bellül kettéosztod és a jobb oldala mindig ugyan azt mutatja és aközött hogy két külön ablakban nézed ugyanazt és a jobb oldala mindig ugyan az? Illetve ha egy ablakban valahogy mégis kettéosztod és fix a jobb oldala de már nincs szükséged rá akkor ugyan úgy kattingatnod(és amúgy is kattingatnod kell) kell szóval szerintem simán jó megoldás a két ablak.
Én elég sokszor alkalmazom sőt néha 3 ablakot nézek, jobb oldalon kettőt meg bal oldalon egyet. Igaz 1920x1200-as felbontásban és 24-es monitoron nézem ami megkönnyíti azért a munkát
és a +120pixel plusz az baromi sokat tud számítani, igaz filmnézésnél meg hátrány mert a 16:9-nél is van fekete sáv nem csak a 2.39:1-nél
Nem tartom kizártnak hogy van valamilyen elvetemült megoldás rá de, hogy őszinte legyek még ötlet szintjén sem merült fel bennem, sosem. Kézenfekvő volt hogy két ablakot használok. Az mondjuk már nekem is eszembe jutott hogy milyen jó lenne egy Tab-os megoldás az excel-ben kvázi úgy mint a böngészőkben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- Suzuki topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest