- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomTeke2
csendes tag
válasz
alfa20 #22475 üzenetére
Szerintem így csináltam, de azért leírom a biztonság kedvéért
:
LinkedCell: Az adott lap cellája ahova az adatot szeretném bevinni, jelen esetben $A$9 (ez egy összevont cella, nem tudom van-e jelentősége)
ListFillRange: Az a tartomány, ahonnan neki az egyezéseket kellene kidobni, jelen esetben Daten! $E$3:$E$246.
Ezután ez jelenik meg a szerkesztőlécen:
=BEÁGYAZ("Forms.ComboBox.1";"")
Ha nem kattintok bele és rákattintok az A9-re, hiába írok bármit ami a listában tuti szerepel, nem dob egyezést, ha meg belekattintok, akkor utána már nem tudok belőle kilépni, folyamatosan hibás képletet jelez.Bocs hogy itt értetlenkedem, de ActiveX vezérlőt még soha sem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest