Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Szia
Köszönöm, de nem teljesen erre gondoltam, én fogalmaztam rosszul, leírom újra.Sportfogadás statisztikát írok, elég sok adat lesz. Van egy olyan oszlop, hogy nyert-e a csapat, illetve mellette egy megjegyzés oszlop. "Nyert-e a csapat" oszlopban ha nyert, akkor OK szöveg szerepel.
A lényeg: a megjegyzés cellában ha van valami írva, akkor megnézze a másik oszlopot, hogy nyert-e. És meg nézni, hány darab ilyen van. Tehát ha a pl. a megjegyzés cellában nincsen semmi, de mellette lévő cellában OK szöveg szerepel, azt ne számolja.
A te példádra lefordítva:
Azon cellák darabszámát megszámolni, amelyeknél a "Mese" cella melletti cellában "M2" szerepel.De nem olyan fontos ez nekem, csak azért kérdeztem, hátha valami egyszerű módon lehet számolni.
Azért köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest