Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
paisacha
üzenetére
Hello,
Ha jól értem, akkor a másik füzet megfelelő (vagy A, vagy B, vagy C) lapjáról kell neked az X24-es cella tartalma az I8-ba.
2 megoldás is van, de mindegyiknek van egy kis hátulütője.
- INDIREKT függvény: ezzel egyszerű lenne, de bezárt munkafüzeten nem műkődik
=INDIREKT("[Book1.xlsx]"&H8&"!$x$24")- alap keresés függvényekhez (pl. index/fkeres/hol.van stb.) pedig kell egy segédszámítás; itt valójában nem kell számolni, hanem egy segéd helyre (én egy elrejthető lapra tettem) be kell linkelni a másik füzet értékeit.
A kereső függvénnyel pedig erről a lapról kell kiválasztani az értéket.
=INDEX(Segéd!$A$1:$C$2;2;HOL.VAN(D!H8;Segéd!$A$1:$C$1))üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50