Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Van rá igény, de lehet a 2-es munkalapon is a dolgozók neve.
Az nem gond, ha másik munkalapon van a név mert az érvényesítésnél úgy láttam nevet adtál a tartománynak és úgy használtad. Használd a #11367-ben lévő változatot az kezeli azt a problémát, hogy csak a B3:C18 tartomány változásainál lép működésbe a makró azon kívül nem ellenőrzi az adatbevitelt.
Viszont létrehoztam egy makrót és beírtam amit javasoltál, de továbbra is enged két azonost kiválasztani.
Szerintem az lehet a gond, hogy nem a munkalaphoz rendelted a makrót. Ne azt csináld, hogy Insert>Module és oda másolod a makrót, hanem jobkatt a munkalapfülön ott Kód megjelenítése opció. Itt van leírva néhány hsz-ban, hogy hogyan kell csinálni. (köszi Delila_1
)Illetve arra van tipped, hogyan lehetne megcsinálni, hogy, ha a következő napoknál is működjön a dolog?
A következő napok adatai hol vannak elhelyezve?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
Fferi50