Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Én most meló végett ki kellett hagynom egy jó 2 hetet kb. Jöttem látom 2x szorzó. Óóó, mondom jó lesz ez. Letoltam pár meccset...annyi pénzem lett
Mondom mit érezhetett az aki a 10x hétvégén tolta

+ behozták ezt az utólag értékelő valamit...toltam ilyen 30-35 közötti karikkal meccset, az összes végén ilyen km-es lista, hogy xy karakterrel toltam 1-5-10-30-60 meccset, meg lőttem ennyit, mentem vele ennyit, nyertem annyit. Ki sem látszok a pénzből

Viszont ahogy látom a ,,sima ranked-et" kivették és úgymond a régi hunt lett az arcade, a ranked meg a hunt beta. Mert minden úgy néz ki alatta, mint a volt rankeden, úgy is keresi a társakat minden. Szóval ugyan olyan lassan és szarul
Gondolom ezért is vették ki, látták nem pörög.+ hogy ez a coop mission-ös számomra mekkora csalódás. Azt olvastam valahol lesznek küldik stb...ezzel szemben annyi lett, hogy széttudom buffolni a karit a pályán lévő dögökből + ugyan ezt megtudja tenni a szörny is. Ergó semmi sem változott

A cataclysm-es pálya, nah az viszont tetszik, ahol ugye nincs ez a sok hülye buff, de hullik az égből az áldás. Néha ad nagyon jó löketet a harcnak, hogy pont ráesik a szörnyre is ez is-az is, meg ránk is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- DJI mini 3 drón display unit
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom mit érezhetett az aki a 10x hétvégén tolta