- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
írtam már a modkerbe is: [link]
-
dokar
addikt
UPDATE!
Akik biztosan jönnek:
tildy
KrenAtesz
dokar (talán asszonnyal)
buherka (asszony nélkül)
marsu
CsatiZsol
daywalker (asszonnyal)
glutamin
deicide
Petie
t1
tomyoy
urban racer (+1 haverja)
dragonfxAkik bizonytalanok:
nagash
rob210 (+10 fős csapata)
bolondember (+raf-féle pácolt pulykacickó)Akik sajnos nem tudnak jönni:
Foglalt név
aXXon
helkis
Calogero
TasiA
I_Am
johnjohn -
marsu
veterán
Én akkor is kimegyek az erdőbe szalonnát sütni ....
Remélem nem leszek egyes egyedül!
-
johnjohn
addikt
Sajnos Nekem is meló lett 3.-ra, színházat kell hangosítani beugróként, úgyhogy passz.
Jó mulatást mindenkinek! -
I_Am
veterán
Slácok. Lossz hílem van, úgy néz ki, hogy nem tudok menni, melt külföldön leszek. Hosszú hétvégi kiluccanás és nem lehet kihagynom.
-
rob210
nagyúr
Az a baj, hogy én úgy terveztem, 2.-án dolgozom és akkor tudok menni a városligetbe is 1.-én meg ide is 3.-án.
De a főnök közbeszól című epizód jött életem sorozatában.Azért valamit megpróbálok még mütyizni, hát ha sikerül cserélnem valamelyik kollégámmal.
-
marsu
veterán
Nehéz olyan időpontot választani, ami mindenkinek megfelelő ...
-
TasiA
senior tag
Szasztok!
Én sem tudok menni, sajna! Vonulok családostól szüleimhez hétvégére.
Üdv!
-
rob210
nagyúr
Na basszus.
Most vet szét az ideg.
Megszületett a jövő havi beosztásom.
Május3.-án telibe dolgozom.
Gyönyörű szülinap ez már a 4.-ik ilyen.Eböl következik, hogy még sem leszek ott a talin.
Pedig már, hogy fentem a nagy késemet.
Na mindegy, ha változás lenne jelentkezem.
-
glutamin
őstag
Közben kitaláltam, hogy alkoholmentes sört fogok vinni (nem fintorogni, viszek több félét is). Szóval aki nem hoz magának robotpilótát az se haljon szomjan. Már csak valami hűhőalkalmatosságot kell kerítenem neki
-
norbiphu
őstag
-
dragonfx
veterán
Nahh nahh mi van itt emberke mostlátom....
Teljesne jónak tünk így 2 hét távlatából a party.
Hány naposlenne a dolog?esztergomba pestről merre hogy milyne emssze van? -
marsu
veterán
Ha valaki tud hozni kemping asztalt, székeket, az is jól jöhet! Evőeszköz, tányér, tálca, vágódeszka ... stb.
-
marsu
veterán
Úgyhogy szeretném mindenki figyelmét felhívni a követési távolság betartására!
-
kavicssli
addikt
Addig örülj amig nem ittál olyat!
Íme, minden agysejtek legfélelmetesebb mészárosa, a betiltott zöld halál, a kezeket remegtető gyógyital. Igen, az abszint!
Az iparszerű szeszgyártás történetében legmagasabb (60-80 százalékos alkoholtartalommal előállított), zöld, vagy színtelen ital. Ürömfű és egyéb fűszernövények, valamint desztillált alkohol keveréke. Az 1920-as években (főleg kábítószer-jellegű és függőséget okozó káros hatása miatt) szinte az egész világon betiltották. Már az is kőkemény dolog, ha valaki abszintot iszik, de a hatást különféle látványelemekkel lehet tovább fokozni; íme két klasszikus abszint-koktél:
Hozzávalók: abszint, egy fém teáskanál, cukor, öngyújtó.
Az abszintot pohárba öntjük. A kávéskanálnyi cukrot óvatosan megmerítjük a zöld folyadékban, majd a pohár fölött tartva meggyújtjuk. A cukron az abszint kigyullad, szép nagy lánggal ég közben megolvasztja a cukrot. Óvatosan tartsuk a kanalat, mert a lecsöppenő, égő alkohol felgyújtja a poharunkban feszülten várakozó italt és akkor lángolni kezd az egész pohár. Szép jelenség, csak úgy elég a mennyei nedű! Mikor már jól megolvadt a cukor, elaludt a láng, az egészet beleöntjük a pohárba. A karamellát elkeverjük és megisszuk az egészet.
Hozzávalók: St. Brendan's ír krémlikőr, abszint, konyak vagy brandy, egy rövid szívószál, öngyújtó.
A pohárba először a St. Brendan's-t öntjük, rá a konyakot, erre kerül koronaként az abszint. Ismét kedvenc tűzcsiholó eszközünkhöz folyamodunk, az abszint lángolni kezd. Nincs idő gyönyörködni a látványban, a rövid szívószállal módszeres alapossággal rábukunk a pohárra; és egy hatalmas szippantással kiszívjuk a tartalmát. Az íze remek, de nem szabad sokat hezitálni az ivással, az olvadt műanyag aromája nem harmonizál a koktéllal.
Az abszint elnevezés több mint két évszázados hagyományokra tekint vissza. A történelem folyamán olyan kiemelkedően jeles személyiségek kerültek közvetlen fogyasztói kapcsolatba valamilyen formában az abszinttal, mint Verlaine, Baudelaire, Van Gogh, Hemmingway, Oscar Wilde, Manet és Picasso.Az absinthe felszolgálásánál fokozott figyelem szükséges!
-
KrAt
veterán
Ittis tökéletes idő van
Én nem iszok, én enni fogok
marsu: csak nem új konfigod van?
-
marsu
veterán
-
buherka
addikt
Oké-zsoké akkor viszek egy kis páleszt, maximum kis szájíz gyanánt
Ha odaeérünk, és bedobunk egy 3 centest fejenként akkor az még nem olyan vészes. Főleg ha utána telepakoljuk magunkat zsíros jóságokkal
(#2039) t1 ---főleg hogy nekem is másnap reggel melóznom kell, meg hát ugye a jogsi is elég "drága", tehát én is csak módjával nézek a pohár fenekére
(#2041) kavicssli---csajom egyik barátnője...jaj-jaj
, ebből még lesz kapsz
Már néztem neked szállást, de a belváros szívében, rohadt drágák a szobák...80-90€ egy kétágyas. Valami kolléégiumot kellene megpróbálni
-
kavicssli
addikt
Na úgy néz csajom barátnője jön velem mert barátőm nem ér rá!
Valaki valami olcsó helyet ,szállást(panzió,motel) tud mondani ami közel van a nyugatihoz?JA ÉS A JÓIDŐT IS RENDELJÉTEK BE
-
buherka
addikt
Én is hozok egy kis fát, mert mi főleg fával fűtünk itthon.
Jelen pillanatban, van itthon kb. 300 mázsa por száraz fa...ennyi elég lesz?Ja...meg hozok én is házipálinkát, mert fater főzi itthon és tölgyfa hordóban erjeszti.
Előre szólok, hogy olyant üt mint egy gyors-vonat, mert 55 fokos
Én nem nagyon merek belőle inni, mert hamar fejreállok tőle -
rob210
nagyúr
Jó hogy ezeket írjátok mert akkor viszek szalonnát kolbászt meg ilyesmit.
Én a tatárt ki nem állhatom.
Nagyon finnyás egy csávó vagyok.
Na de majd ez még úgy is kiderül mi lesz a koszt.
-
KrAt
veterán
Valszeg tesómmal sütünk valami rágcsálnivaló sajtos pogit vagy ilyesmit
-
johnjohn
addikt
Lassan kellene egy gulyáságyút kölcsönözni, annyian leszünk.Hmm..Süssünk malacot!
Vagy sok csirkét nagy nyárson!Vagy Ökröt!
-
glutamin
őstag
Én lusta vagyok cuccokat vinni, de Z$-vel természetesen beszállok. Úgyhogy ha valami még hiányzik a helyszínen, akkor Tesco-ban tudjuk pótolni.
-
rob210
nagyúr
Jah és egy ütött kopott kis skoda favoritom van
De szerencsére csak külsőre ilyen.
-
rob210
nagyúr
Marsu igehirdetésére felfigyelve.
Jelezném nektek, hogy ha nem gond én mennék, de addigra már egy csomó haver le van szervezve, mert, hogy nekem a jeles napon van a szülinapom.
Azaz 5-10fő között ingadozik a társaság.
Ha valakit ez zavarna, hogy idegen arcok is mennének akkor szóljatok, mert ők kifejezetten csak a hangulat és a buli kedvéért tennék tiszteletüket.Ha a dolog adott és a megjelenésünknek nincs akadálya abban az esetben viszont fát és egyéb dolgokat tudok vinni.
BOGRÁCSOM NINCS!! Viszont istenien főzök, élelmiszeripari végzettséggel rendelkező egyénként. -
t1
veterán
válasz
urban racer #2024 üzenetére
igen igen
-
dokar
addikt
UPDATE!
Akik biztosan jönnek:
tildy
KrenAtesz
dokar (asszony nélkül)
buherka (asszony nélkül)
marsu
CsatiZsol
daywalker (asszonnyal)
I_Am
glutamin
deicide
johnjohn
Petie
t1
tomyoy
urban racer (+1 haverja)Akik bizonytalanok:
nagash
Akik sajnos nem tudnak jönni:
Foglalt név
aXXon
helkis
Calogero -
urban racer
senior tag
udv emberek,
Dokar unszolasanak engedve elmegyek. Ha nembaj hozok egy havert, csakhogy ne unatkozzak az odautonHisz dokarnak mar megvan az anyosulesen a 'partner'. Csak a valto lesz utban xD Igaz, t1?
Lattam, hogy a bogracs meg a fa gond, mind2t tudok vinni.
Remelem olyan helyre megyunk, ahol egybe marad a felni, nem valami hadiuton kozelitjuk meg a helyet
csak csipogjatok ha kell vmi... -
johnjohn
addikt
Akkor hát fa, víz, pia , társaság már van, a kaját meg szerintem kitaláljuk a Tesco-nál!
-
marsu
veterán
Aki esetleg messzebbről jön, és szállást keres, annak tudok segíteni.
-
KrAt
veterán
Én viszem magam, az jó?
-
marsu
veterán
Tavaly elfelejtettünk vizet vinni ... Mindent ásványvízzel mostunk el és a tüzet is ásványvizzel oltottuk el ...
Idén talán gondolunk rá előre!
-
tomyoy
senior tag
üdv! na egyre nagyobb rá az esély, hogy megyünk
, persze ha nem zavarunk senkit
fát birunk vinni!!! legalább meglesz a skoda eleje ültetve
-
marsu
veterán
Tavaly én vittem a fát, de idén nem tudom, hogy mennyit fogok tudni összeszedni ... Aki esetleg tud, az hozzon.
Az rendben van, hogy erdő, meg rengeteg fa ott lesz, de tavaly is olyan nedves volt az erdei fa, hogy be sem gyulladt ...
Minden beszerezhető a Tesco-ban, de ha grillezni is szeretnénk, akkor a húst célszerű előző nap bepácolni.
Ha szalonnát is sütünk, az egyszerű, mert nyársat is tudok vinni, és ahoz csak kenyér kell meg hagyma ...
-
johnjohn
addikt
Akkor előbb azt ,hogy hányan leszünk, +- 3 fő pontossággal,és mit akarunk enni.Ha valaki hoz cuccot a bográcshoz,a pörköltet már megfőzöm/főzzük/abban otthon vagyok, az a leg kiadóssabb.Akkor csak hús, fűszer ,hagyma, és kenyér kell, azt meg megvesszük a Tesco-ban, aztán szétdobjuk az árát.
-
johnjohn
addikt
Ki mit hoz magával? Vagy betárazunk a Tesco-ban?
-
KrAt
veterán
Alakulunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Jelszókezelők
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest