- Fórumok
- Egyéb
- Esti sulit keresek érettségihez!
- (téma lezárva)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Zenty
őstag
-
Zenty
őstag
-
Spirit
őstag
Jah!Most jutottam el oda,hogy írok!
Igen a Semper Studio KHT:)
Már be is iratkoztunk,befizettünk,hétfőn indulunk:) -
Zenty
őstag
-
Zenty
őstag
Dózsa György gimnázium (esti tagozata) (budapest 15 ker) ajálom rendesek!
Azt hiszem 35 ezer huf egy évre ,de csak akkor ha be akarsz járni órákra(ami ajálatos :) ,és nincs igazolaltlan órák akkor mész amikor akarsz :)
Van még ugy nevezet Szemper studio esti iskola nem biztos ,hogy jól írom :)
Ha későb felnézel címeket és elérhetőségeket is megadom.
Jah és egyébként bármikor be lehet iratkozni :)!
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Kaptam egy fülest,hogy Kaszásdűlőn a Szérűskert utcai általános iskola mellett van egy felnőtt esti suli...hazfelé beugrottunk,és annyira meggyőzött,hogy ki sem mentem Kalászra.Holnap megyünk kiiratkozni.:)
Azért köszi szépen, szióka! -
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
A követelmény nem túl erős annyi a lényeg hogy negyedéves vizsgáid meglegyenek mindig!Nem gond ha nem vagy ott mindig de szerintem heti 2 nap nem olyan sok!De előnyt jelentett nekem pl matektanárnál(naon szemét:D)hogy minden óráján ott voltam így hiába vagyok sík matekból 3 érettségiztem:B
-
ToBeY
nagyúr
Én is Békásmegyeren lakom,szerintem az lenne a legegyszerűbb mivel elég közel laksz a sulihoz,hogy felszálsza hévre és oda mész(1 megálló)!Ahogy leszálsz a hévről látsz egy templomot ott elmész jobbra és ott is vagy.Délután 3 vannak ott,előbb ne menj mert 3-ig álltalános suli!Ez azthiszem évente 8000 de lehet hogy már 12000 de ez egy év!!
-
Spirit
őstag
Na mentem aludni,hajnalban meglesem a hozászólásokat(Miért IS akarok sulit váltani?nézzetek az órára,megyek aludni,hogy reggel beérjek,és 8 órát tudjak aludni:)megjegyzem 14:50-re értem haza..
-
Spirit
őstag
Minden lehetőséget várok továbbra is,nagyon fontos,hogy valahogy összeszedjük az érettségit.akár az 5 alap tantárgy is elég, rohamtempóban,csak legyek már túl rajta, a szüleim elváltak,apámnál tengődünk a Jegyesemmel..:)
-
Drizzt
nagyúr
-
Spirit
őstag
Jah,és mennyire kemény?mert nem vagyunk hülyegyerekek,de itt annyira alacsony a követelmény,ahonnan menekülünk:), hogy tanulás nélkül az órán figyelve(már amikor,idén már 80 óra hiányzásnál tartunk,rengeteg az elfoglaltságunk) is megvan a 4-es:).
Szóval nem tudom a gimnázium szakközépről nem túl erős váltás-e 12-ben. -
Spirit
őstag
Szia!!!Mennyi időre 8000ft?havonta?vagy hogy?Ez fantasztikus lenne, BÉKÁSMEGYEREN LAKUNK!!!:)))1 megálló:)Mesélj róla részletesebben kérlek, esetleg adj egy honlapot, mail címet, telefont, címet, esetleg el is mennék holnap délután...
-
ToBeY
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Spirit
őstag
Sziasztok!Mi egy 19 éves pár vagyunk...tavly kezdtük a 12-ik évfolyamunkat normál 4 éve szakközépiskolai képzésben,ahol először az érettségit szerettük volna megszerezni,aztán mentünk volna tovább...De családi gondok miatt kimaradtunk.Most ugyan újrakezdtük,de kemény anyagi nehézségeink vannak,ezért el kellene mennünk melózni..De hogyan?Még egy évet itt nem tudunk maradni,éjszakába nyúlóan nem tudok melózni,most ilyenkor mi van?
Hallottam valami olyasmi lehetőségről,hogy esti tagozatos iskola felnőtteknek...
heti 3 alkalommal kb 6-7 óra, csak az érettségi tantárgyak...Bp-en lakunk...ilyet merre lehetne találni?Nagyon sürgős(2 napunk van különböző okok miatt),és fontos lenne!!!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest