- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Csömör: sűrűn havazik, szélcsend van, leesett eddig 1 cm és kb. 1°C van. Inkább sütne délután a nap és ne a hó esne.
-
JetiRulez
őstag
Esőt is nyugodtan kimehetsz lapátolni, csak nincs sok értelme.
Mai első zanyálásom elég érdekesen jött ki. Vittem ki a szomszédnak hátra a kerítéshez egy pohár kávét. Megcsúsztam a terasz alsó lépcsőfokán és sikerült a pohár kávét magamralötykölnöm. Maradt a pohárban egy korty, azt odaadtam neki. Szerencsére melós ruha volt.
-
JetiRulez
őstag
Tegnap éjfél felé megjött a hózápor. Reggel 6 tájt 10 cm volt ránézésre. Hamar összeesett a felére. Olvad rendesen, de jeges szél is fúj. Ellapátoltam a ház elől, a telek elől, a garázs elől.
Utálom! -
JetiRulez
őstag
válasz
Quan-Chi #5920 üzenetére
Ez az egyetlen jó dolog a hóban. Munkára serkent. Legalább nem kockultam rögtön a gép előtt miután hazaértem. Eleget számítógépeztem már a suliban is, de azért a Prohardverre minden nap felnézek.
Amúgy nem félreérteni a dolgot! Nem vagyok über kocka, csak úgy közepes mértékben. -
JetiRulez
őstag
Itt már elállt és elkezdett olvadni. Hála a magasságosnak!
-
JetiRulez
őstag
Nálunk már nagy pelyhekben esik a hó. Nem tudom mióta, mert csak most néztem ki az ablakon 8-kor. Mindenesetre nem örülök neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest