- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
spank0309 #831 üzenetére
Köszi a választ és egyben meg is válaszoltad a kövi kérdésemet.
Még csak scavoztam, összeszedtem egy kis geart, de ahogy bementem PMC-vel, kb egy perc után halott voltam és oda lett a nehezen összekuporgatott kis cuccom. (Kicsit el is vette a kedvem)
Meg a másik akkor konkrétan besz*rás közeli állapotba kerültem. Vagyok nyugodtan már egész szép lootot szedtem össze, és customnál ahol az S vonalú út van, ott van egy kis házikó ami zárva szokott lenni, gyanús is volt hogy most nyitva volt, bementem és ahogy nyitottam az a kis szobát benne, ott ült valaki. A meleg húgy megindult a lábamon
De hogy szerzek lootot PMC-n, ha minden nélkül megyek be és lelőnek egyből? Vagy olyankor csak sunnyogás van?
Meg a nagy baj mivel nincs pályaismeretem, mikor lespawnol olyankor altabozgatok hogy megnézzem mik a menekülési pontok és hogy egyáltalán hol vagyok. Volt már hogy eközben lőttek leSzerk.: Mit értesz azalatt hogy lebiztosítod a cuccot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest