Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Ez a game basszam meg az orosz geciket! Minden 2. meccsben vagy speed hacker van vagy repülő geci...
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
ONEFREE
aktív tag
Újra szerverről megy a PvE..
-
nagyúr
válasz xundyingx #3805 üzenetére
Mert így sincs FPS localba, ha streets onnan menne akkor képregényt néznél.
Még így is, hogy streets online megy van olyan hely ahol 40FPS van egy 13700K+4090+DDR5-8000-es kombóval. De havernak is ugyanez a szitu egy 7800x3D-vel is és 4080-al.Amúgy meg azért lett így, mert így ha szólóba nyomod akkor nem az amúgy is kevés szerver egyikét foglalod le.
Viszont ha partiba nyomjátok akkor már online felületen megy minden game ahogy a PVP esetében is.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
ONEFREE
aktív tag
Mit csinálok rosszul? Miért nem tudom megszeretni a Lighthouse t ?!!
-
Kupszi
aktív tag
válasz malacka87 #3809 üzenetére
Nálam zöld encoded, felirat.
Néha betudok menni LK-hez, néha vagy az akna vagy a zhirachiy lő le, úgy random távolságból. Az hogy mindenki megkérdezi hogy kivan-e kódolva, persze különben hogy tudtam volna eljutni a 20raider kill-ig Lab-on. Vicces mert discordon is ezt kérdezik hogy kivan-e kódolva, mikor leírom hogy a "Following the Bread Crumbs" küldinél járok. Ez már a 10. küldi lehet kb. akkor eddig hogy tudtam bemenni? -kérdem én a dc közösséget de ilyenkor nincs válasz. Globális a probléme mert redditen nem egy videó van ahol ez küldi után egyszerűen nem lehet bemenni a szigetre.
Lehet hogy köze van az offline módnak lehet nem, ha köze lenne akkor eddig miért...? Tehát itt valami patchnek jönni kell hamarosanPipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
nagyúr
Attól, hogy kódolva van még lehet bugos és írhatja, hogy blocked.
Nekem is számtalanszor előfordult már, hogy beléptem a kapun és már lőttek rám.
Azóta én minden egyes raid elejént ha a szigetre akarok menni úgy kezdem deploy után, hogy megnézem zöld e vagy narancs. Ha narancs már nyomom is az alt+f4 kombót.
Utána kövire jó szokott lenni. Olyan nekem még nem volt, hogy zöld lenne, és úgy robbana rám az akna vagy lőne rám a boss/guard.
De én félretettem most a játékot, mert hetek óta nem kapok új küldit a lightkeepertől, és amíg nem javítják nem nagyon játszogatok, mert ülök 180 millán, 63-as szinten és vagy 5 aktív küldim van már csak amik annyira nem vonzanak hogy azoknak nekiálljak.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Kupszi
aktív tag
5 nap után kaptam választ a supportól ezzel kapcsolatban,
Lényeg a lényeg, tudnak róla,offline mód miatt van ugyanis akinek local-on fut offline-ak érzékeli a game, ezért van az hogy hiába zöld encoded a jeladó, attól még nem működik. Sajna van itt baj elég, lényegébe ez egy amatőr hiba, mint amikor egy log fájl sor átírással kinyilt minden zárt ajtó.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Drenadar
veterán
-
nagyúr
Egy balfasz az egész gárda. Én sokáig nem tudtam felvenni a "make an impression" küldit mert azt mondta nincs új küldije számomra. Nyitottam ticketet azt mondták nekem is amit most írsz, hogy tudnak róla, és figyeljem a patchnote-ot az oldalukon és le is zárták a hibajegyet. Eltelt azóta kb 3 hét sehol nem volt említve, hogy javítva lenne, és ugye patch se jött ma. Mondom csak benézek offline hátha. Erre most már fel tudom venni.
Bementem most egy normálisra ott is fel tudtam venni, persze jelezve sehol sincs, hogy javítva lenne
Ekkora egy balfasz brigádot rég hordott a hátán a földÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
Kupszi
aktív tag
Azért ma is bombázom a supportot, ma igenhamar válaszoltak érdekes mód. Lehet a hétvége felgyült reportokat sokáig tartott meglesni, de mostmár utolérték magukat,na de... Nekem az a gyanum hogy mintha egy automata rendszer kezelné ezeket, mindig ugyanazt a választ kapom és mindig minden úgyanúgy van megfogalmazva.
Felmerül a gyanu h lehet ezek el sem olvassák, csak van egy szűrőjük...adott esetben lightkeeper meg quest és már küldi is a sablon választ. Igen, tudunk róla folyamatba a javítás és egy link amit figyeljünk ugyanis az a patchnoteAmúgy szomrú hogy egy 7 éves játék még mindig ilyen amatőr hibákat rejt. Ezért örüljön a BSG hogy beta mert így könnyen mögé tud bújni "de hát béta, még nincs kész mit is vártok" csak hát nah... ennyi sajna a star citizen is ottvan, végülis ezeket a játékokat nem tudod támadni
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Kijött az L33T. Aki megvette innen esetleg, írhatna róla, milyen a Tarkovhoz képest.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Hauptmann #3819 üzenetére
bétával játszottam, árkád, szórakoztató, de van még mit fejlődni
van egy lobby ahol mindenki is ott van
questek ugyan úgy vannak
a fegyverekbe a lőszer betöltés instant, egyszerű mechanika
lesznek szezonok, ez viszont jó
secure láda úgyan úgy van
vannak a pályán szétszórva anomáliák (STALKER szerű, talán fel is lehet venni őket)Ha van felesleges 2 órád lesd meg, aztán max visszatéríted.
Én egyelőre nem venném meg (dead game lesz?!)Tarkov alternatívának én ezeket ajánlanám:
Arena Breakout
DayZ Rearmed
kevésbé még a Deadside[ Szerkesztve ]
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
malacka87
őstag
Ez a pve mód jobban felbasz mint a rendes szerver! Stronghold 6ai pmc+goons+reshala... ok... Factory ai pmc tagilla állnak egymás mellett és fut rám az összes lvl 15-ös gírben! Ezt amelyik kitalálta Inkább mentem vissza pvp részlegre!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Szeszkazán #3823 üzenetére
Igaz bocsi, azt is nagyon várom, aug 6. open pc béta
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
ONEFREE
aktív tag
Ezzel már nekem is tele a hócipőm.. Meg volt emlegetve Nyikita meg a mama is.Azt gondolom el akarják venni a kedved a Pve től. Nagyon nehéz már. Konkrétan játszhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
válasz ONEFREE #3827 üzenetére
Customs , Lighthouse ,Woods ha local-on játszol fixen betnvannak/lesznek. Nemsoká jön egy update, sőt ha minden igaz akkor a jövőhéten, egy kisebb update formájában vagy tech update, aztán már csak a 15. nagy patch fog érkezni valamikor augusztus közepe fele. Addig a goonsok bent lesznek és ha nemvagy rutinos akkor hamar lefognak szedni. Amit tanácsolok ezügyben, próbálj valakivel játszani hogy szerverről menjen ott kicsi az aránya hogy lesznek.Dühítő sajna de amíg nincs orvoslás addig csak az idegbaj lesz.
-
xundyingx
tag
válasz ONEFREE #3827 üzenetére
Tényleg rohadtul frusztráló tud lenni. A Bunkhouse küldi ezmiatt még mindig nincs kész Praporhoz (Customs skeleton building mellett).
Azok az ostobák azonnal rámfutnak és 1-2t sikerül levágni de a nyomorék Birdseye-t meg nem lehet hallani és hátba lő....
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
ONEFREE
aktív tag
Időközben ráébredtem, hogy a lőszer nagyon nem jó amivel jövőm őket.
-
Kupszi
aktív tag
válasz ONEFREE #3833 üzenetére
Hát sokan nem szeretik az éjszakát, viszont kicsivel könyebb. Lesz majd bőven éjszakai fő küldi szóval valamikor el kell kezdened
Más : ma goldtam egyet megölöm Zyrachij-t meg a sektant-okat. Sikerült is híd elejéről, viszont az aknamezőre lépve, miután meghaltak én is robbantam... most ez azért van mert lelőttem őket, vagy mert megint hibás volt a DPST? encoded volt rajta pedig.
[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
jah, mostmár decoded lett, újra kellene kódolni de már nincs meg a V3 flash.
-muszáj volt megölni mert kellett az acsivment
Viccet félretéve, gondolom megint megkell keresnem a v3-at a rouge camp-nél?
[ Szerkesztve ]
-
ONEFREE
aktív tag
Köszi! Ismerem.. Viszont ma reggel "vasárnap" 2,6 M tűnt el BAD GETAWAY mellett.. Szép És nem most először történik
[ Szerkesztve ]
-
ONEFREE
aktív tag
Normális???Ezért nem elég ehhez a játékhoz egy erőmű sem..Mindig jön ujj scav.
-
-
h.adam.92
őstag
Találkozott valaki olyannal, hogy a Colleagues part 3 (ne öld meg a Sanitart) küldi megmaradt úgy, hogy Jaeger-nél elfogadtam a Sanitar kill quest-et?
Ahogy nézem emiatt nem kapom meg a Collector-t a Fence-től.[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3848 üzenetére
Azt a 2 küldit egyszerre kapod, és választanod kell , megölöd vagy életbe hagyod Sanitárt.
Ha megölted Sanitárt és ennek ellenére Terapistánál megmaradt a quested akkor, írj a supportnak, sajna van elég baj.Nekem Lightkeeper quest után nemkaptam meg a Spear-t Píszkípörnél. A support azt írta hogy legyek türelemmel, majd küldtek egy linket hozzá, ami a changelog oldalra vezet... gondolom itt nekem kellene néznem hogy mikor lesz javítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest