Hirdetés

Aktív témák

• művésznő4

senior tag

No, letudtam végre az English language-t! :C

Nem lesz több problémám vele, hála az Égnek! :U Illetve...ez még csak az osztályozó vizsga volt. Még ezután jön május elején az angol előrehozott érettségi írásbelije, júniusban meg a szóbeli része. Nyáron gőzerővel rámegyek a témára és feltett szándékomban áll, hogy szeptemberben megcsináljam a nyelvvizsgát is, mert hát az ugye, elengedhetetlen manapság a továbbtanuláshoz..:U

Hajhajj...csak nem akarok én szabadulni ettől az angol nyelvtől...:N
    Mindegy. Legalább már az egyik nehezén túl vagyok. Végre...:)

Csütörtöktől megkezdődik a tavaszi szünetem. Ahogy lesz egy kis szabadidőm, élménybeszámolózik a mai napról. Nem is én lennék, ha nem lenne miről mesélnem..:DDD Már megint egy "kisebb" slamasztikába kerültem...:DDD
    Miért, miéééért, miért nem lehet egyszerű, sivár, kis unalmas életem??? :O:U
    Na jó, persze ezt csak viccből mondom, de ahogy elnézem önmagamat, nagyon érik az a "könyvnek való" élettörténet....;] Hallod, kiskökörcsin?? :P

* Reggeli zene Beámtól:

Brandy Acapella Lyrics

* Délelőtti zene Pistimmel:

Ne-Yo - So Sick

* Esti zene Nonó Rolijától:

William Fitzsimmons - Tied to Me [Audio]

* Éjszakai zene Dolgos Petitől, akiről ma véletlenül kiderült, - SAdri, ne halj szörnyet, kérlek :DDD - hogy 15 éve itt lakik tőlem egy utcányira!!! :Y
    Ez már egy jel, Adrikám...;]

Bruno Mars - The Other Side ft. Cee Lo Green & B.o.B

Mondjuk a zenéhez vitathatatlanul jól ért! *.* Bruno Mars mindig jó választás! :D

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés