Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Nem én ugy tudom ha mondjuk történésznek akarsz menni! Akkor külön le kell éretségizned történelemből ,hogy egyáltalán szóba áljon mondjuk az egyetem veled.Aztán utána meg felvételizhec még ott!
Szóval kicsit kacifántós!
Régen erről ugy tudtam ,hogy ha le teszed a közép szintünt és ha későb tovább akarsz tanulni akkor teljesen le kell teni újból a nehezebet!Lehet én tudom roszul szoval ha valaki ebbe profib szóljon!
Még ugy tudom nem csak éretségit fogják nézni hanem,hogy az utsó 2 évbe hogy teljesitettél azt is komolyaban fogják venni!
Maga meg az emelt szintü érettségi nehéz!Bár annyival jobb ,hogy állitolag azzal együt megkapod felvételidet is ,szoval kapásból mehetsz pár fő sulira!
Én ezeket hallotam,mondom szerencse nem kell ezzel foglakoznom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest