- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
XP NINJA #6060 üzenetére
Nálunk csak azokat kérdezgették, akik elsiklottak valami felett, vagy egyáltalán rossz irányba indultak el már a felelet legelején. Aki megállás nélkül mondta-mondta a tételhez kapcsolódó dolgokat, tőle semmit sem kérdeztek. Tőlem is csak egyetlen egyet kérdeztek, de az is olyan kérdés volt, ami a tétel lapomon is szerepelt, csak a nagy izgalmamba kihagytam a mondókámból. Egyik srác valami hardveres témát húzott, de éppen hogy csak felsorolni tudta egy pár alapvető komponensét egy PC-nek, Őt kérdezgették is buzgón, próbáltak segíteni, ugyan arra dologra többféle megközelítésből rákérdeztek, végül idő előtt elköszöntek tőle.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
DrojDtroll
veterán
válasz
XP NINJA #6060 üzenetére
Ahhoz képest, hogy mennyit tartok előadást a robotokról, meg a saját munkámról a területen belül nagyon paráztam. Vonatom csak úgy volt, hogy másfél órával előtte odaértem. Volt idő parázni. De szerencsére fél óra várakozás után kijött az egyik ismerősöm(nem is tudtam, hogy ott van) és vele el tudtam beszélgetni. Megnyugtatott, hogy a könyvtárat már kihúzták.
Nem tudom milyen tantárgyból mesélte, hogy pont a közepéből húzott és pont azt húzta ki amit ő kidolgozott. Én is így tettem. A csatlakozókat húztam. Meg volt az öröm. Gondoltam, hogy ez sima ügy lesz.
Első feladatom az volt, hogy a számítógép csatolóit felsoroljam. Itt a külső-belső csatolókat elmondtam. Minden rendben volt.
A második feladat, hogy képról fel kellet ismerni, hogy az adott perifériának milyen csatija van. Itt csak egy hibám volt. Volt egy botkormány és arra én USB-t mondtam. A végén mondták meg, hogy az game port. Ilyenről még nem is hallottam korábban.
A harmadik feladatom az volt, hogy 3 portot mutassak be. Én az USB, HDMI, Ethernet párost választottam. Itt csak abba kötöttek bele, hogy az usb-nél csak az usb 2.0 elméleti sebességét tudtam.
A negyedik feladat volt az amit te is említettél. Én megpróbáltam kilogikázni a sebességet, szerintem ment, mert nem kötöttek bele.Volt egy olyan kérdésem a végén, hogy hogyan jeleníteném meg a telefonomon lévő képeket monitoron. Elmondtam, hogy csatlakoztatom usb-n keresztül a számítógéphez a telefont, átmásolom a képeket és megnézem őket. Azt mondták még kell egy módszer. Nekem semmi sem jutott eszembe.(nekem a monitor azt jelenti, hogy csak videobemeneti csatlakozók, esetleg hangszóró van benne). Miután kijöttem akkor egyből beugrott a miniHDMI kábel lehetősége.
Remélem ilyen 25 pont körül lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest