Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
Sajnos - gondolom - nem ez az általános, könnyebb odalökni a gyereket a gép elé, csináljon, amit akar.
Amikor a Steam megjelent én 18 voltam, így nem tudok nyilatkozni a kiskorúként elkövetett mangaképekre recskázásról Aki meg felnőttként teszi, annak csak gratulálni tudok.[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz lkksioskdl3 #106213 üzenetére
dafuq
-
-
edgR
őstag
-
edgR
őstag
Darksiders Franchise Pack nyerési lehetőség a szokásosnál sokkal nagyobb eséllyel.
-
edgR
őstag
válasz PeeterssoN #103894 üzenetére
PayPal? Mert akkor onnan érdemes tiltani az automata fizetéseket.
-
edgR
őstag
innen vásárolt már valaki? Mik a tapasztalataitok ezzel az oldallal? Szürke ez is, mint G2A, Kinguin, stb?
Érdekesnek tartom, mert állítólag region-free GIFT-ként árulják ezt a játékot 22%-kal a Steam-es (amerikai/USD-s) ár alatt...
-
edgR
őstag
Privát Orcs Must Die! 2 giveaway a Prohardver! Steam csoport és/vagy a saját csoportom tagjainak ITT .
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz cikasz #102523 üzenetére
Én mindig a saját accountomhoz adom a megvett bundle játékokat, és csakis kulcsként, nem giftként. A fel nem használt kulcsokat egészen a giveaway kezdetéig nem nézem meg, így tudom, hogy melyiket aktiváltam be én, vagy ajánlottam már fel korábban (azok a kulcsok már látszódnak).
Giveaway indításakor megnézem az adott játék kulcsát, és meg is adom SteamGifts-en, mert így a GA végén automatikusan már küldik is a kulcsot a nyertesnek. Ez különösen előnyös akkor, ha pl. több napig nem tudod, vagy elfelejted nézni az adott GA-t, de a nyertes meg már reklamálna, hogy még mindig nem kapott semmit. Így nem tud reklamálni. Az adott kulcsot persze manuálisan is elküldheted (többször is), miután megvan a nyertes.
Én a helyedben a kulccs screenshotjával, a GA linkkel megkeresném a Steam supportot; viszont mivel itt gift-ről van szó, ahol a kulcsot még csak nem is látod, nem hiszem, hogy bármit tenni tudnál.
Szóval én azt javaslom, hogy mindig kulcsokat, és ne gifteket használj, és akkor több a mozgástered ilyen vitás esetben. Jelenleg szerintem maximum annyit tudsz tenni, hogy valahogy megpróbálsz megegyezni a nyertessel (pl. adsz neki egy másik kulcsot, cserébe a pozitív értékelésért), esetleg írsz a HB-nak, hogy írják meg, ki és mikor aktiválta a giftet. Azzal kiderülhetne, hogy igazad van-e, és a következő körben ezzel az állásfoglalással mehetnél a SG-hez, hogy vegyék le a negatív értékelést.
-
edgR
őstag
Apropo, van egy Elder Scrolls kollekciom (Morrowind GOTY+Oblivion GOTY+Skyrim - 3 jatek 1ben) steam giftem elfekvoben, akit erdekel esetleg -> pm.
-
edgR
őstag
válasz wwenigma #13106 üzenetére
mi a kimosakodas, elarulnad? a vpn hasznalatert a steam bannol. ez nem vita alap, ez teny. nezz utana steam forumon vagy a szabalyzatban. ahogy az osszes disztributor bannol vpn hasznalatert, mivel serted az uzletpolitikat, ha hamis ip cimmel mashonnan vasarolsz.
amikor megjelent a bf3, valaki feldobta a lehetoseget, hogy keleti vpn-nel fel nappal korabban lehet jatszani. ott ugyebar tranzakcio sem tortent, megis volt fosas belole, hogy ban jar-e azert is, de ezt vegul engedelyezte az ea.nem kell feleslegesen okoskodnod, en tapasztalatbol irom, amit irok. tunt mar el jatekom az inventorybol. eleg sokat tradelek steamen keresztul.. visszakaptam a jatekot, miutan kiderult, hogy az eredeti vasarlo visszavonta a penzt. a valve meg bannolta ot, plusz visszakuldte a jatekot, ami ez miatt tolem eltunt. engem bannolnanak ezert? milyen jogon? meg tudnad magyarazni? de ne csak ugy a levegobe, hanem mondjuk ervekkel alatamasztva.
nagyon szivesen elkuldom privatban a supporttal folytatott beszelgeteseimet - amennyiben igenyled -, hogy lasd, en nem a levegobe beszelek. de az ehhez hasonlo kijelentesekkel, miszerint "Egyebkent a vevo is kap bant, ha visszavonjak a penzt igazolnia kell magát a bankkartyaval amivel fizettek. Ugye az nem az övé.", sajnos nem tudok mit kezdeni, mert baromsag, hogy nekem, mint 25. embernek, akinel pl az adott gift tart, igazolnom kellene magam.
-
edgR
őstag
en ebben nem ketelkedek. de amit irtam, a vasarlok erdekeben irtam.
az altalad emlitett giftes bannolgatasok olyanok eseteben fordulnak elo, ha az eredeti vasarlo (keleti) visszavonja az atutalt penzt, ez esetben pedig ugye lesz jateka is es penze is. na, ilyen esetben bannol a valve. de ez nem a vegfelhasznalo / vasarlo, hanem az elado jelen esetben.
mert olyanrol en meg nem hallottam, hogy valaki kapott egy jatekot valakitol, amit aktivalt es elkezdett jatszani vele, majd azert bannoltak, mert kiderult, hogy az eredeti vasarlo csalt vagy visszaelt a rendszer adottsagaival.
ellenben az eredeti vasarlot (aki ez esetben az elado) kaphat bant, ez igaz. csak ne keverd a kettot, mert nem ugyanaz. -
edgR
őstag
válasz Bluerainbow #13056 üzenetére
ok, koszi
-
edgR
őstag
válasz Bluerainbow #13053 üzenetére
es hol latod pl az avp adatlapjan feltuntetve a steamet? mert en sehol.
-
edgR
őstag
válasz Bluerainbow #13045 üzenetére
ezek kozul melyik steames?
-
edgR
őstag
válasz pethYeti #12647 üzenetére
akkor ez a megfelelo valasztas. minden centjet megerte szamomra. kivegeztem kb 20-30 autos jatekot eddig, de _szamomra_ ez AZ autos jatek.
rengeteg kuldetes, rengeteg auto, kaszino, minigamek, es a csajoknak vegre mozog a melluk egy jatekban!
eddig 70 jatekoram van benne, es a kimaxolashoz vezeto uton meg csak a felenel jarok kbmost jon a 2. dlc, amiben mar motorok is lesznek.
csak ajanlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest