Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Na végre. Erre vártam. Sztem ha a kérdés az lett volna, hogy érdemes-e ADSL-t (vagy hangversenyzongorát, vagy tökmindegy) akkor azt fikázták volna (mondjuk egy másik társaság, de lehet hogy nem). Na mind1, senkit nem akarok bántani, nem is piszkálódom tovább. Viszont én már sok netkapcsolatot kipróbáltam, és épp ma jön a chello-s csaj szerződést kötni, ugyanis hosszas tudakozódás (meg haveromnál tesztelés) után úgy döntöttem, hogy a chello most nagyon jó (na oké, magyar viszonylatban). Nekem ADSL-em nem volt, de barátnőméknél soxor használtam már, és minden alkalommal 2-3 percenként előfordult, hogy percekre leállt a forgalom, egy-két csomag le, semmi föl (axelero). De lehet, hogy ez egyedi probléma. Chello egyébként ugyanúgy megosztható, csak nem kell dicsekedni vele a szolgáltatónak:)
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- EAFC 26
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- perge666: Egy korszak vége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest