Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
agaron #57186 üzenetére
Én most építettem egy Asrock DeskMini x300 pc-t .
Egyenlőre 3200g lett végül 3000g helyett. Össze dobtam , nagyon szupi. Van egy Samsung PM981a a rendszernek ,meg egy WD blue 500 gb sata minden másnak . A procihűtő egy Noctua L9a-Am4 meg lett bele dobva egy AX 210 wifi kártya ami wifi 6e és BT5.2
A ram és a desk mini új a többi apróról lett összeszedve kb 12-130K lett a vége. Szerintem ez neked is elég lenne a mérete pedig az egész háznak 15cm x 15cm x 8cm. -
Gombinyó
őstag
válasz
agaron #57186 üzenetére
AMD G-s procival [link] [link] építenék egy HTPC-t a helyedben mATX vagy mini-ITX (ez valamivel drágább móka) méretben. Az alaplapon HDMI 2.0 vagy HDMI 2.1 csati legyen.
Intel téren már elvesztem most mi a helyzet, de mintha valahol olvastam volna, hogy az IGP-ből kivették a HDR támogatást az új szériáknál.
DisplayPorton meg kell nézni az eszköz leírásában, hogy át megy-e a HDR rajta DP-HDMI adapterrel pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest