Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joydrv
üzenetére
Hát, eddig vegyesek a tapasztalataim.
Eddig egy Intel J5005 procis NUC-on tudtam kipróbálni, aminek natív HDMI2.0a csatija van (konvertálás nélkül). Érdekes, hogy a HDR képes TV-met nem érzékelte annak, így a Kodi 19 RC1 csak HDR --> SDR konverziót tudott csak csinálni.
Szerintem már ez is nagy előrelépés Kodiban, hogy van ilyen opció, amúgy az x265 tartalmak, akár 1080p, akár 2160p simán mentek a kis gépnek.
Korábban foglalkoztam azzal, hogy hátha az Intel kiad olyan drivert Windowsra is, amivel mehet a HDR Gemini Lake generáción, de úgy látszik nem.
Próbáltam frissíteni a legújabb Intel graphics drivert, de azzal bugos volt, akadt és fagyott, kicsivel régebbi verzióval (ami hivatalosan ehhez a modellhez van) azzal minden sima.
Mindjárt kipróbálom a dVGA-s gépemen, csak eddig a gyerek játszott vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest