Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kojak007

csendes tag

válasz Magnat #4634 üzenetére

A konvertálásra csak reagálva...

lehet hogy maga konvertálás mint művelet az gyorsabb, de ott kell ülni a gép előtt, a tölétés esetében meg el lehet menni szépen pénzt keresni, hogy megvehessem a következő 1TB-s HDD-met... :DDD utána már csak egy csoportos kicsomagolás mappákba rendezés és kész is...

• kojak007

csendes tag

hola Magnat,

huhh ez a deszka nagyon állat, lassan kezd összeállni a tervezett rendszer egyik fele a HTPC, mert vszínű, hogy ez lesz, több okból kifolyólag is, rugalmasabb softver támogatás, plusz !!!2 megjelenítős mód!!! ezt mindjárt magyarázom is...

A linkelt ház nekem nem igazán tetszik...dehát ez szubjektív dolog, két faszányosabb házat találtam perpill...

Elképzelés

1. HÁZ:
    A. ORIGEN S10V
    [link]

bár ez nagyon drága de profi is és benne van már az infra vevő egység is

B. FOXCONN DH045
    [link]

ez sokkal szimpibb árban és desihnban is ütős a lakkfekete style, de ebbe milyen IR távirányítós egység mehet bele? ahogy látom 1 db külső 5,25-ös van az mondjuk a Blu-ray írónak menne, és van egy 3,5-es külső, amibe lehetne kártyaolvasót tenni...akkor valamellikről le kellene mondani a távirányítás miatt?

2. ALAPLAP:

A. ASUS M3A78 PRO
    [link]

B. GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H
    [link]

Nagy különbséget nem látni a kettő között... melyik gyártót ajánlod?

3. CPU

NA ezt nem vágom milyen proci kell ahhoz, hogy gond nélkül bírja a munkát? Gondolom phenom, de mekkora? nem tudok ezek közül választani [link]

4. PLUSZ VGA!!! a két monitoros rendszerhez!!! :K
    a tesztben írták, h ha rápakolunk egy ugyan olyan ati-t akkor több monitorra i tudja tolni a képet. gondoltam egy olyanra hogy egy touchscreenes monitorral, amit a dohányzó asztal lapjába beleépítenék egy amolyan felnyíló megoldással onnan lehetne a MEEDIO ban keresgélni, stb. lehet h bevállalnék plusz 70k-t ezért, mondjuk ez kérdőjelesen. mondjuk egy ilyennel [link] .
    Mi a vélemény? működhetne?

Ha jól értettem a cikkből valamelyik ATI 3450-et kell választani. Most nekem melyik kell HDMI-s vagy HDTV-s? :DDD

5. aztán egy HDD az talán bármilyen lehet vagy nem? esetleg itt kell valamit figyelembe venni a választásnál?

6. WIN Vista, de milyen? home? ultra? 32bit? 64bit?

7. Front end softver MEEDIO ez mennyibe fáj és hogyan lehet megszerezni?

8. 9. blu-ray író olvasó esetleg és egy memória kártya olvasó

10. esetleg egy WIFI kártya

11. és a RAM ezt majdnem elfelejtettem...mennyi kell sztetek 2-4 GB? esetleg több? milyen típust ajánlotok ilyen gépbe?
    oszt lehet h meg is volnék??? legalább is a HTPC-vel?

• tcsoka

csendes tag

Szia Magnat!
    Csak erdeklodnek toled hogy mi a velemenyed a gepedrol, mert most en is gondolkozok hogy megse a meglevo konfigbol csinalok gepet hanem uj cuccokbol es en is pont ezt a parositast neztem ki csak asus lapot ugyanezzel a chipsettel es procival. Tenyleg szepen viszi a fullhd-s filmeket? Esetleg probaltal rajta jatekokat hogy mennek e rajta normalisan? Igazabol nem vagyok nagy jatekos, szoval nem a legujabbakra gondolok, de esetleg egy 2-3 eves jatek elkocog rajta?

• Magnat

veterán

Bocs, rosszul emlékeztem, 65nm-es a csíxélessége, a tdp-vel kevertem, az 45 watt, szal így is kedvező a fogyasztása.

Új hozzászólás Aktív témák