- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
radi8tor #39992 üzenetére
Ott vmi duplikálva van azzal az SSIF file-lal. Ennyi.
Amúgy se láttam még BD3D-t iso-n kívül lejátszható állapotban, nem tudom az mkv konténer ezt támogatja-e egyáltalán.Más, ha már iso. Valamiért nem teszi ki az XBMC scraper az iso filmek infóit. Se a port.hu, se a tmdb. Ha kézzel rákeresek van, hogy meg sem találja. Van amikor olyan mintha megtalálná, listából kiválaszthatom a filmet, de semmi infó nem jelenik meg a frissítés után.
Iso-ra keres, azzal nincs gond, ill. advancedsettings-be is beraktam, hogy tuti legyen. Régen ezzel nem volt gondom. Mi lehet a hiba?
@Peak
"Érdekes, hogy a 2 évvel ezelőtti driverük Win7tel hibátlanul ment, én állat meg elcsábultam frissiteni."
Alap hiba. Én Win 8.1+XBMC 12.3-mal és 14.7-es Catalysttel nyomom.
Nagy a kísértés Kodira, Win10-re, de ami megy azt inkább hagyom. Főleg idő hiányában... Én is elcsábultam és felraktam egy 15-ös catalystet múltkor, frame drop lett a jutalmam. Ment vissza minden, ahogy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Nem lesz Xiaomi 16
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest