Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
#75912448 #19822 üzenetére
Nem a hang a legfőbb gond.
2 gyors példa az elmúlt napokból:
Van egy MS Wireless Desktop 800 párosom, egyik napról a másikra elkezdett akadozni az egérkurzor és a billentyűbevitel. Teljesen random. Elemcsere nem oldotta meg. Másik USB port nem oldotta meg.
Említettem, hogy egy barátomnak összeraktam egy ugyanilyen konfigot.
A telepítéshez adott egy külső USB DVD drive-ot, gond nélkül ment.
Tegnap gondoltam megnézek egy barátomtól kapott sorozatot, DVD-n.
Rádugtam az én gépemre a drive-ot, hibaüzenet, nem ismeri fel rendesen, nem látja a Win7.
Átdugtam másikra, dettó.Nekem ne mondjátok azt, hogy ez mind mind user error, kisgyerekkorom óta (huszonéve) aktívan foglalkozom (foglalkoztam) az informatikával, 15 perc alatt 0-ról összerakok egy komplett gépet (részegen is, tesztelve!
), további 1 óra alatt összehozok egy Win installt minden szirszar egyéb telepítéssel és beállítással, szóval nem ma kezdtem.
Ha az ilyen kis mindennapos szarakodások nem lennének, már vettem volna valami külső hangkártyát, de már teljesen elment a kedvem az egésztől.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
#75912448 #19822 üzenetére
"Nekem a hangja is jobban tetszik, de ez lehet vitaalap."
Normál belső dac, szerintem, használhatatlan a sok elektromos zaj miatt. Mp esetén, ez kevésbé jellemző. Csak külső dac-ot tudok elképzelni, lehetőség szerint aszinkron usb-s, ill koax, de valami jitter csökkentő felépítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest