Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 
			  LOGOUT Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

drdr senior tag válasz  Tomix24

üzenetére Tomix24

üzenetéreÁrban ne sajnáld, és nem fogod megbánni amit írtam. A6-3500 65w-ra gyúrj, és semmivel nem lesz gondod. A Llano legkissebbjei nem sokkal erősebbek mit a Brazos E350 és E450, de az A6-3500 65w megeszi keresztbe hosszába, és tud mindent akadás nélkül(FullSBS3d, játékok,stb) Hubble 150.000-es bitráta:[link] Hm. Én nem vagyok ennyire elégedett. Főleg a FullHDS 3d-vel, a mai napig nem találtam használható szoftvert, pedig féltucatot kipróbáltam időt nem sajnálva. Egyedül a Cyberlink PowerDVD 12.x az ami képes korrektül lejátszani és megcsinálni a framepacked formát, de közel sem akadás nélkül. Arról nem is beszélve, hogy kezelése sem vmi user-friendly (billentyűzet) és lassú is. Lehet én nem csinálok jól vmit, de akkor please vki árulja el mit kell tennem, milyen beállítást használjak már a Catalyst beállításainál is... Jó lesz privátban is, ne terheljük itt a topicot...Abban bízom, előbb-utóbb xbmc is lejátszik majd korrekt gui-val 3d-t.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest