Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaeMonS
tag
válasz
#94180096 #11330 üzenetére
ertem en
de maradok "vaskalapos"
van egy 2t hdd a gepben, ebbol 2gb az os resze, 1gb a swap, tobbi a mediatar ( tudom h lehetne kevesebb,de maradjunk a kesobb barmikor konnyebb boviteni,ujratelepiteni, mas linuxot ratenni stb elv mellett...
a pendrive seteben ugye az os altal elerheto adatok korlatozottak, mint meretben, mint idoben,sebessegben.igy nekem jo a hdd-n van az OS felfogas,mar csak azert is mert ugye osben van a samba, transmission,es a beallitasokkal,letoltesi utakkal,configokkal sokkal konnyebb kezelni...
igy gondoltam arra hogy letezik valami "fullosabb" xbmc,de ezekszerint meg keresgelni kell.
mindenesetre koszi az 5leteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest