- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Ne próbáljunk úgy tenni, hogy az a 25W valami csigalassú dolog, mert nem az, pláne ha sokkal jobb az üzemidő és eleve ritkábban kell tölteni. Töltőt meg lehet venni mellé, és még mindig tökéletes ajánlat összesítve.
Ahogy mondtam fentebb, ez a gyorsabb töltés önmagában nem számít. Egyáltalán nem képes ellensúlyozni a többi dolgot. -
Ricardo
titán
""Mik az alternatívák?"
Jó, oké, Samu A54, 8/128GB 5G 178.000.-Ft,
25 wattnyi töltésfelvétellel, töltő nélkül."
Samsung előnyei pedig komolyabb IP védettség.
Jobb és hosszabb támogatás.
A kamera is jobb valamivel (de majd a tesztek megmutatják, melyikből mit hoz ki a szoftver)
Picit jobb BT modul."És még?"
Pixel 6a
Brutál kamera, hosszú támogatás.
Negatívum,hogy szolgáltatótól nem beszerezhető.Nothing Phone
Jó kamera
UFS 3.1
Nincs szolgáltatónálRealme GT2
Jó kamera
Gyorstöltés
negatívum, hogy a széleslátó nem a legacélosabb. -
ironbed
aktív tag
Én a csalódásom (méret és túlárazás) miatt váltottam márkát.
Most Oppo Reno5-öt használok és nem bántam meg. Ehhez is még az infláció előtt jutottam 58 ezerért, de függetlenül 105-110 ezerért lehet hozzájutni. (A Find X3 Lite, ami egy az egyben ugyanaz, olcsóbb)
Nem bántam meg. A telefon 8/128-as, takarékos hardverrel, korrekt kamerával. A Color OS szuper, amióta használom 2 nagy frissítés volt rajta: mikor megvettem Android 11-ről 12-re és év elején 12-ről 13-ra, de folyamatosan jön a frissítés.
A Xiaomin utoljára a Redmi 3S-emnél volt hasonlóan sűrű frissítés, de fő verziót nem váltottak a 6-osról.
Úgyhogy eddig Xiaomit ajánlottam mindenkinek, most Oppo-t mondok, opcionális Xiaomi vásárlással, ha nem gond a méret. (Bár a Redmi Note 10S-nél, ha nem kell friss telefon, még a méret is kb ugyanaz mint az Oppo-mnál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest