Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
valamikor láttam erről egy filmet.
Rengeteg dolgot felsoroltak amiért azt állítják hogy kamu. a zászló a legalapvetőbb. meg hogy nincs nyoma a rakéta hajtóműnek. arról hogy armstrong még a földön lezuhant egy leszálló egységgel ne is beszéljünk. de mutattak és mondtak egy két meggyőző dolgot.
apolló mittudom én hány. armstrongék leszálltak. mutatnak egy képet. csávó vígan ugrál egy dombon. következő apollo mission. másik időben, másik helyen. kb 4km-re az első leszállástól a NASA szerint. embereink ugyanazon a dombon ugrálnak... és tényleg dettó. na ilyenből kapásból felvonultattak vagy 5-6 esetet. ez egy vicc. egyértelműen studió.
a másik. erre nem emléxem pontosan. fizikus sem vagyok. remélem majd valamelyik nálam okosabb PH! tag elmagyarázza pontosabban. szal. van a Föld körül valamilyen pár 100 km széles sáv ahol nagyon erős a sugárzás. (az hogy milyen sugárzás nemtudom. de nem a napból eredő radioaktiv). fizikusok szerint ahoz hogy egy élő organizmust attól megvédjenek legalább 2méter vastag ólomra van szükség. nos ezeknek volt egy hajójuk könnyűfémből meg egy tizenakárhány rétegű űrruhájuk kevlarbol meg mineféle másból ami állítólag nem lett volna elég védelem. hozzáteszem hogy az összes többi űrmisszió ahol embereket is fellőttek mind ez alatt az övezet alatt volt. egyedül az apollo programban utaztak át ezen a gyűrűn. legalábbis a nasa ezt állítja.
ha tényleg olyan jo az az űrruha. akkor küldjenek le valakit benne valamelyik atomreaktorba és majd meglátjuk...
ottvannak még a fényképek. tényleg nincs mit róla beszélni. rengeteg köztük a fake. látszik az árnyékokból is. meg még rengeteg minden másból.
Viszont láttam már filmet arról is hogy hogyan oldották meg ezt meg azt hogy eljussanak a holdra. az is meggyőző volt...:)
Amugy az a cucc amivel lelehet majd csekkolni a cuccokat az nem más min a japánok uj high-tech müholdja. egy hubble-hez hasonló ''távcsövet'' küldenek fel ez év vége felé aminek elég jo lessz az optikája ahoz hogy ilyen részletesen meg lehessen vizsgálni a holdat.
Ja és én nem vagyok meggyőzve semmiről. eltudom képzelni hogy soha nem jártunk a holdon. és még most sincs meg hozzá a technikánk.
de ugyanugy eltudom képzelni amint Bush mondja hogy: ''ready for beaming ,warp-9'' :DDD
na üdv.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH! Darts
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest