- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Szekkancspet
üzenetére
Van már egy ELTE-s topic ''Jár valaki az ELTE-re a PH!-sok közül?'' [link] szerintem itt elfér a Te kérdésed is, ezt zárom.
-
Szekkancspet
csendes tag
Sziasztok!
Szeptembertől fizika szakos hallgató vagyok az ELTE TTK-n. Habár azt mondják, az első hetünk csak arról fog szólni, hogy ilyen dolgokról okítanak minket a felsőbbévesek, de én nem bírom megállni, hogy néhány kérdést már most föl ne tegyek. Elsődlegesen a kajálás érdekel: van valamilyen egyetemi étterem ahol kedvezményesen tudunk élelemhez jutni, vagy mindenki úgy oldja meg ahogy tudja? Aztán a sport: Mennyire működik ez a sportösztöndíjas rendszer? Szokott indulni minden kategória minden évben ami meg van hírdetve, vagy csak úgy elvétve egy-kettő? Kollégiumi testnevelésre csak kollégisták jogosultak? ( Vagy esetleg van benne valami reggel futkározás és ezért csak ők tudják összehangolni a hétköznapjaikkal? ) Pontosan mekkora az a kedvezmény a támogatott uszodákban és az Astoria Fitness Centerbe? Körülbelül mennyit fogok könyvekre+jegyzetekre költeni, hogyha nem vagyok kollégista?
Mindig érdekelt továbbá, hogy hogy van ez az órarend-összeállítás. Egy órát többször lead a tanár, és én eldöntöm hogy a 3közül melyikre ülök be? Vagy csak azt tudom megválogatni, hogy melyik tárgyakat veszem föl?
( És persze érdekel minden más hasznos információ a gyakorlati életet illetően a ttk-n )
Köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardcore café
- Milyen nyomtatót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest