Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peterszky

őstag

válasz raczger #883 üzenetére

Aki ide írkálni szokott, az általában programtervező informatikus/matematikus szakra jár az ELTÉ-re ;) Tehát vehetjük úgy is, hogy programozó.

Tanítás:
    Legtöbb tárgyból előadás és gyakorlat is van. Az előadások anyagát egy kicsit nehezebb megemészteni (nekem legalábbis). Gyakorlatvezető választás igen fontos, a problémás arcokat el kell kerülni, különben bukta lehet a vége. Előadást meg általában egy tanár tart, vannak jók és rosszak is.
    A leadott anyag némelyik húzosabb tárgyból nekem egy kicsit sok, másnak lehet, hogy nem (anal, bevmat).

Szórás:
    Van. 600-as évfolyamoknál majdhogynem kötelezőnek is mondható. Szemléltetésnek, sokak kedvence, a BevProg:
    1. félév - BevProg 1 EA - 365 fő
    progmat 24
    proginfA 144
    proginfB 185
    tanár 12

2. félév - BevProg 2 EA - 335 fő
    progmat 122
    proginfA 81
    proginfB 125
    tanár 7

3. félév - ProgTech 1 EA - 252 fő
    progmat 82
    proginfA 38
    proginf B 102
    egyéb 31

Ebből talán látszik, hogy ez a tárgy igen szépen szórja a népet és emellett van még bőven :D

Tanulás:
    Ha az első féléves tárgyak meglesznek, akkor a ráépülők között már kicsit komolyabb számítógépes órák is elérhetőek lesznek :) Első félévben matek-matek hátán és Unix/VMS, ami számítógépes (scriptek írása pl).
    Ami nekem eddig 3 félév alatt volt prognyelv(specikkel együtt):
    c++, javascript, php, shell script, dcl script, egy kis rexx :)

Ha valamilyen konkrétabb kérdésed is van, akkor írj nyugodtan.

• Vajajava

csendes tag

válasz raczger #883 üzenetére

Csá,
    mint az a topik címében is olvasható, ez egy programtervező informatikus/programtervező matematikus fórum. Ha kicsit konkrétabban teszel fel kérdést, valószínűbb a konkrét válasz is... szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés