- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
blessbygod #5860 üzenetére
Javaslom, hogy nézd meg a választott Msc tantervi hálóját. Abból láthatod, hogy mennyi matekos tárgyat kell teljesíteni.
-
hEngi
tag
válasz
blessbygod #5860 üzenetére
Szia,
En ELTE Bsc-rol jöttem ELTE Msc-re, igy azt nem tudom megmondani neked milyen lesz. Nekem sokkal könnyebb volt. Matek nem vészes a BSC-hez kepest
A legtöbb tárgy érdekes es nagyon kevés helyen varnak el magolást. Viszont mindenütt fontos az önálló munka.
A legtöbb tárgy kb igy néz ki: kapsz egy témát azt kidolgozod, csinálsz valami működő dolgot es arra kapsz jegyet. A BSC-hez képest nagy különbség, hogy sokkal kevesebben vagytok, igy egy-egy tárgy nem kap akkora figyelmet az oktatótól. Elég sokszor neked kell utána járni, hogy mikor es mire is fogsz pontosan jegyet kapni egy-egy tárgyból.Sajnos erről a távoktatós dologról nem tudok nyilatkozni, mert en meg előtte csináltam.
Igy utólag nagyon örülök, hogy nekiálltam, meg igy munka mellett is.
Nem egyszerű egy munkanap után elindulni egyetemre es koncentrálni meg órákig
Sok kitartást ha nekikezdesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged