Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz nickwearby #4834 üzenetére

Leadott papír a nyilatkozattal, mármint amire beírom, hogy hányadik tárgyfelvételem volt? Ilyet már kitöltöttem szerintem legalább kettőt. Nálunk már 1 éve minimum van.
    Az ETR meg nekem mindig is ellenőrizte az előfeltételt. :F

Amúgy mindegy, már tudom mit csinálok a félév alatt, aztán majd remélem tisztességesebben fogom végezni a munkám az egyetemen. Elegem volt már ebből a jogviszonyból, túl csúnya volt meg minden, rossz jegyek, nem hozzám illő. :D Majd a következőnél olyan szinten fogok tanulni, hogy a tanárok majd könyörögni fognak, hogy tartsak én is órákat :D.

Mawyx: ááá nem tudtam rendes ütemben haladni a tanulással, a végére meg már nem is tudtam újat tanulni, mert nem fogott az agyam. De így jár az ember, ha elcseszi rengeteg napját hülyeségekkel, aztán utolsó napon nyávog, hogy jajj tanulni kéne ... pff. Igazából egyébként ez volt a 3. vizsga próbálkozásom. Első félévben eljátszottam kettőt. Többi félévben felvettem a tantárgyat, hogy majd megcsinálom, de nem foglalkoztam vele semmit. Ez volt most a 3. próbálkozás, amikor tényleg készültem is, csak éppen utolsó pillanatban. :D Nem mentem be, felesleges lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés