- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2260 üzenetére
párom vagy eleve doboz nélkül hozza el a boltból a holmit, vagy éppen még hazaér vele, széttép mindent majd elrakja csak magát a cuccot a szekrénybe. Innen indulva lehet több hetes, hónapos is a cucc és a papírjai már le is bomlottak ennyi idő alatt
"mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni"
Ja igen, ezt nem árt az admin felületén beállítani,
nem láttam ilyet, hol lehet ezt állítani?smc doboz seggébe dugtam egyszerűen a chellos dobozból jövő net kábelt és bedugtam az smc-t a konnektorba, ennyi. gondoltam most már ez vezeték nélkül szórja nekem a netet. laptopon meg vezeték nélküli hálózat keresése -->nem található hálózat (vagyis most kivételesen talált vmi petit itt, de az nem ez lesz, biztos vmi szomszéd, de nem is tud rá csatlakozni)
nem tudom kéne-e égnie annak a lednek, de laptopon az a sugárzó led, gondolom az smc-n is az lenne az. vagy kiment a led vagy nem sugároz semmit a kis cukipofa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest