Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
-
raczger
őstag
Sziasztok
Ehhez a márkához tartozó topikot nem találtam, és úgy gondoltam hátha megérdemel ez egy topikot
Nos lenne egy konkrét kérdésem, nemsokára vennék notit, ám nem lesz rá túl sok pénzem, és már nézegetem milyen gépet lehetne venni. Egyik oldalon ez találtam: [link] (EliteGroup G322)
Szerintem figyelemreméltó az ára, bruttó 80k . A tulajdonságai jónak néznek ki, ám nemtudom hogy milyen lehet a minősége. Valaki nemtud erről a márkáról, vagy az adott típusról valami, megbízhatóság ügyben?
Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- MacBook Pro 2020 13.3" M1 16 GB RAM 256 GB SSD TOUCH BAR
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 4,Ryzen 5 PRO 7540U,16gb DDR5,512SSD,MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET, GARIS
- Latitude 5410 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv új akku gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgyhogy ezt zártam is, itt lehet folytatni: