Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A214
aktív tag
válasz
SlyChocolate #52199 üzenetére
-
ZozzV6
senior tag
válasz
SlyChocolate #52193 üzenetére
Ehhez sehonnan. Jobban jársz egy újjal de ettől vannak sokkal jobbak már. nem túl drágán. Én messzire elkerülném az ehhez hasonló lámpákat.
-
benfolds
őstag
válasz
SlyChocolate #31489 üzenetére
ezt szokták dicsérni. nekem volt solarstorm x2-m, különösebb bajom nem volt vele, azon kívül, hogy a gyári akksipakk nem túl jó, aztán átálltam a convoy s2+-ra, amit még jobban szeretek. ezzel a tartóval használom.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
SlyChocolate #30571 üzenetére
Belső ellenállást nem tudok mert nincs olyan töltőm ami mérni tudja és sose mértem őket de 5-6A a maximum amivel azok terhelhetők.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
SlyChocolate #30571 üzenetére
100 körül.
Kipróbáltam ezeket az akkukat a BLF-ben. Turbo módban alig melegszik a lámpa. Bezzeg a Samsung 15Q-nál már 30sec elteltével alig lehet megfogni a házat. -
ZozzV6
senior tag
válasz
SlyChocolate #30564 üzenetére
Dolgozni is kell valamikor.
Éjjeles vagyok most. És itt nincs nálam az anyag. Holnap délután tudok hozzányúlni és újra feltölteni.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
SlyChocolate #30457 üzenetére
Főleg az érdekelne, hogy az egyetlen kapcsoló másnál is csak indikátor ledeket kapcsolja?
-
WestBam
Topikgazda
válasz
SlyChocolate #28414 üzenetére
Keresőszó: retro bike light
-
marontoni63
csendes tag
válasz
SlyChocolate #28285 üzenetére
...legalább 2.1amperes töltő kell hozzá , hogy teljesíteni tudja a gyári paramétereket.
-
Ra3
őstag
válasz
SlyChocolate #28283 üzenetére
Én VC4-et vettem korábbi jó tapasztalatok alapján, plusz 71mm hosszig megy bele akku, a D4-be csak 69.3-ig, ami kizárja a 18650-es védett akksik egy részét is.
A VC4 vagy 2 akksit tölt 1 amperrel, vagy négyet 0.5 amperrel, a D4 ha jól láttam 1 amperrel nem tud tölteni, de 4-et egyszerre visz 0.75-el is akár.
Itt el kell dönteni hogy kinek mire van szüksége, nekem jobban jött hogy tudja a 1 A-t, négy akksit egyszerre ritkán töltök, leginkább AA-t, akkor meg kibírom hogy tovább tart.
USB-s telefontöltő fejegységből van itthon vagy 3 jó minőségű, ami tudja a 2 ampert, szóval nálam a 220as adapter hiánya nem szempont.
Alin amúgy mennyiért megy a VC4, mert gb-n kuponnal el lehet hozni 19.99-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest