Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NORBl
aktív tag
válasz hpsafl #23283 üzenetére
Tesztben leírtakra, hogy zoomolható, kinézetre, méretre megtetszett. De az általad tesztelt is jó, csak most nézem, hogy dupla annyi, mint a meco, és a kérdés itt az, hogy dupla olyan jó is lehet ? :S Azért lenne jó, ha valakinek lenne egy ilyen, hogy el tudná mondani, hogy mik a tapasztalatai vele kapcsolatosan.
-
alex89
senior tag
válasz hpsafl #23502 üzenetére
Biztosan így van, nem is arra akartam utalni, hogy ultrafire-t vegyen, csupán arra, hogy sokan ítélik meg a hamisítványok alapján ezt a márkát.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
hpsafl
tag
válasz hpsafl #23591 üzenetére
Sony US18650 VTC4 18650 LiIon akkumulátor
Az adattáblája itt található (én is gugliztam), de a fontosabb infókat ide is leírom:
Méret (átmérő x hossz): 18,35x65,20 mm
Kapacitás: 2100mAh
Pozitív vég kialakítása: sima (Flat top)
Terhelhetőség: 30A
Max töltőáram: 2A
Súly: 45 gramm
Névleges feszültség: 3,7V
Feszültség teljesen feltöltve 4,2V
Min feszültség (ez alá merítve a cella károsodhat): 2,5VCsomagolása egy sima lezárható zacskó volt, plusz a szokásos buborékos boríték.
Az akku viszonylag kicsi kapacitású, de a feszültséget jobban tartja terhelés alatt, így több áramot is képes leadni. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha moddolt lámpát hajtunk meg vele vagy E cigit, de én nem dohányzom, így erről tapasztalatokat nem tudok írni, viszont lámpáról igen.
tesztelt akkuk:
LG LGABD11865, Panasonic NCR18650B ,Samsung ICR18650-30B, Sony US18650 VTC4És akkor a mért értékek, ahol az első a bekapcsoláskor mért áramerősség, a második pedig 30másodperc folyamatos használat után mért áramerősség.
Gyári állapotú Convoy L2
LD25 driver, XM-L2 LED
LGABD11865 3,48A/2,81A
Panasonic NCR18650B 3,48A/2,91A
Samsung ICR18650-30B 3,48A/2,87A
Sony US18650 VTC4 3,49A/2,97A
Convoy L2
BLF direct drive A17DD FET driver, XP-L HI LED
LGABD11865 4,28A/2,60A
Panasonic NCR18650B 4,35A/3,21A
Samsung ICR18650-30B 3,44A/2,62A
Sony US18650 VTC4 5,81A/3,41AUniquefire UF-1504
Driver nincs, direktbe van kötve 18AWG-s vezetékkel az XP-G2 LED
LGABD11865 3,55A/2,66A
Panasonic NCR18650B 3,56A/3,29A
Samsung ICR18650-30B 3,06A/2,92A
Sony US18650 VTC4 4,58A/3,51AConvoy S2
Moddolt Uniquefire UF-T20 driver, 3db XR-E
LGABD11865 4,87A/3,16A
Panasonic NCR18650B 4,90A/4,51A
Samsung ICR18650-30B 4,/4,28A
Sony US18650 VTC4 6,05A/5,24AA kipróbált akkuk nem azonos korúak, de egyik sincs agyonhasználva. Eltérés még az is, hogy az LG és a Samsung 4,35V-osak, ami a Samsung esetében külön vicc, mert ez védett akku, és a védelem nem engedi teljesen feltölteni, bár a teszt során minden akkut 4,2V-ra töltve próbáltam. Tudom 4,2V-on kisebb az áram is, amit a LED-en áttol, de a másik két akkut csak 4,2V-ig lehet tölteni, így talán jobban kiegyenlítettek voltak az esélyek, mintha a megengedett kapacitásra töltöttem volna őket.
Jól látszik, hogy a négy lámpa közül a gyári L2 volt csak ahol nem volt jelentős a különbség, és a másik három lámpa esetében megéri feláldozni a kapacitást, ha a maximális fényerő a cél, de ha
Csináltam pár teljes lemerítést is az Opus BT C3100 töltővel, és 2175mAh volt a legkisebb, valamint 2212mAh a legnagyobb érték, amit a 6 kisütés alatt mértem,
de ez nem meglepő, egy Sony szintű gyártó nem ír hamis kapacitást az akkujaira, vagyis a nagy cellagyártók csak típusszámot írnak az akkura, és az ez alapján kikereshető adattáblában minden információt leírnak.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Misser
tag
válasz hpsafl #23591 üzenetére
Szép munka.
De nincs az a köd, ahol indokolt lenne jo eséllyel 1 amperrel hajtva is vakitja a mögötted érkezőt.Hátra szerintem jobbak a lencsés villogók.
Talán egy diffuzorral, tejkodben, autópályán a leallo sávban vesztegléskor jól használható, ha nem működik az autó kodfenyszoroja
Milyen villogást tud a driver?
-
alex89
senior tag
válasz hpsafl #23593 üzenetére
A 4,35V-os samsung esetében nem lehet, hogy nem a védelmi elektronika szab határt a teljes töltésnek, hanem az, hogy a töltő nem lett átkapcsolva 4,35V-os töltési módra? Ha jól tudom ez a töltő egyébként tudja ezt a funkciót, csak szét kell szedni hozzá és átkapcsolni.
Egyébként meg A Convoy-os képek alapján úgy látom nem csak én vagyok Szolnokról
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Kozy10
tag
válasz hpsafl #23838 üzenetére
Sok review-ban láttam videós összehasonlítást.
Nekem nagyon tetszik, nem a szöveges részre gondolok(lehet az is benne) hanem inkább az éjszakai felvételekre, egyszerre a két vagy több lámpa fényét így lehet igazán összehasonlítani szerintem...
Az átlag embereknek nem mondanak sokat a számok, de ez így látványos lenne
Mint pl ez a review:
[link]Ha valami hasonlót ki lehetne vitelezni, az sokaknak bejönne szerintem
most néztem, a végén írja milyen kamerát használ:black magic pocket cinema
Nem a legolcsóbb kamera na[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz hpsafl #23915 üzenetére
Tökéletes lesz az a pici sugár, keskenyek az utak, és tudom hova kell világítani, a közeli helyekre pedig majd nézek egy nagyobb szórt fényű lámpát, bár szerintem a solarstorm t3 már megteszi. Keresésnél az volt a bajom eddig, hogy túl szórt volt a fény és nem világította meg kellően a pontot.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Vertigo18
addikt
válasz hpsafl #24099 üzenetére
Huhh, nagyon jó a videó. Valami mikrofont még használhatnál, hogy jobban lehessen hallani, de maga a teszt eléggé meggyőző...
Meggyőzött, hogy kell nekem egy Convoy L2... Alig törpült el a fénye a Boss mellett, pedig sokkal kisebb.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
zoli03
őstag
válasz hpsafl #24099 üzenetére
Egész jó lett a videó, de pár megjegyzés:
- lehet, hogy csak én nem hallottam, de megemlíthetted volna, hogy kb hány méterre van a fasor, amire világítasz
- ahogy előttem is írták, a beszéd elég halk, de még akár feliratozva is jó lenne a videó, hogy lehessen tudni, éppen melyik lámpával világítasz. -
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #24135 üzenetére
Akkor jó
Már csak várnom kell, ha 10$ alá be tudom vinni az árát megrendelem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mailman
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest