Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.david94
tag
válasz Giovanny #2837 üzenetére
Bosch semmi esetre sem, nem az már mint régen.
Makita HR2470 szerintem egy vállalható árú, otthoni használatra ha karban van tartva merem mondani hogy örök élet. Ha tréfa nélkül veszed akkor nagyon bestbuy, menj be több barkácsboltba, ha leakciózzák akkor jól jársz.
Nekünk cégnél vannak 2470-ek, az egyik volt már többször javítva, de az nem akarok hülyeséget mondani tizen éves. A másik fiatalabb, de teljesen jó. Igazából amióta van akksis fúrókalapácsunk, azóta 2 havonta mennek 1-2 napot, bár amit kaptak a 2470-ek, én csodálkozok hogy működnek. -
veterán
válasz Giovanny #2905 üzenetére
Nem kell semmilyen időt nézned, ha végzett egyértelműen fogja jelezni. Az se gond ha rajtahagyod, mert fennáll kímélő töltésre, amivel semmi gondot nem okoz az akkunak, csak szinten tartja az akkut.
Amúgy ez a gyorstöltő ha 20p alatt feltölt egy 3Ah akkut, az akkor 9-10A-el tölt ami eléggé megrántja az akkut. Hosszú távon nem tudom mennyire jó.
iPhone 13 Pro Max
-
Myers
senior tag
válasz Giovanny #5124 üzenetére
Én is mostanában nézelődtem kompresszorok után. A jófosáson időnként vannak régi magyar egyhengeres Defém kompresszorok. Azokból próbálj megcsípni egyet.
Aztán további lehetőségek:
Újak:
25-40 körül vannak egyhengeresek. Mindegy, hogy barkácsáruházban veszed, vagy máshol, lehet akár Hyundai vagy "Hitachi" is, mindegyiken ugyanaz a (hulladék) kínai motor+sűrítő van. Még akkor is, ha cseh, olasz, stb-nek hirdetik.Használtan vannak régebbi darabok is, amik még tényleg jók.
50-től vannak a közvetlen hajtásos V2 hengeresek. A jófogáson sokan hirdetnek ilyet 60-tól felfelé gari nélkül. Viszont az Aldiban tavaly volt 50-ért 3 év garival! Ha nem sürgős, akkor pár hónapon belül lehet hogy megint lesz.
Esetleg még szoktak lenni kulturáltan, házilag épített ifa, vagy raba, man sűrítős kompresszorok, hétköznapi felhasználással örök életűek. Ezek is jobbak lennének, mint ezek a bolti kompresszorok. De sok a kókányul megépített is. Meg ezek nehezek.
http://www.muszaj.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest