Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanzi89

addikt

válasz csapee #8702 üzenetére

De, nagyon más kategória, biztos, hogy nagy lépés és tuti találtam volna olcsóbban is megfelelőt. Most megtehettem, hogy megveszem, így megvettem, valószínűleg feleslegesen, de ez van.
    Mindenképpen fordulatszámszabályzósat szerettem volna, ezt nagyon szerettem a Workzone-ba, többször hasznos volt. Egy bő 10-essel lett volna olcsóbb a MAKITA 9565CVR típus, igazából ez is megfelelt volna, de miután megtapogattam egy helyi üzletben, a MAKITA GA5040C01 jobb volt számomra a fogása, talán kicsit keskenyebb a készülékház. Az oldalmarkolata is jobb, plusz SJS II-es, amiről gőzöm sincs, hogy milyen a gyakorlatban, de biztos jobb, mint az SJS I. :D Most egyszer rászánom ezt az összeget, és remélem ez engem kiszolgál.
    125-ös sarokcsiszoló témában elengedtem a Lidl/Aldi vonalat, többször csalódtam, most egy valószínűleg tartós, minőségi gépet akartam venni. Minden másom kb. Parkside. Első Makita gépem lesz, igaz a mostani rendeléssel együtt jön mindjárt három, de a többit le se merem írni, elég volt az asszonnyal megdumálni. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés